BUSINESS SALES

De Land Rover dealer is uw aanspreekpunt voor alle aspecten van Land Rover rijden. Hier vindt u goed opgeleide professionals die hun uiterste best doen om u een uitstekende Land Rover experience te bieden.

In onze verkoopadviseurs vindt u ter zake kundige gesprekspartners die u graag de voor u of uw bedrijf optimale mobiliteitsoplossing adviseren. Ze zijn goed ingevoerd in alle aspecten van zakelijk autogebruik en adviseren u altijd een voor u optimale oplossing. Desgewenst kunnen ze daarbij een beroep doen op de afdeling Sales van Land Rover Nederland. Deze professionele benadering betekent een toegevoegde waarde voor u als klant en legt de basis voor een aangename relatie.

Op basis van uw wensen en financiële randvoorwaarden adviseren zij u het voor uw gebruik optimale model. Het advies omvat tevens eventuele opties en accessoires die de gebruiksmogelijkheden van de betreffende Land Rover nog beter laten aansluiten bij het door u beoogde gebruik. Verder zijn onze verkoopadviseurs volledig op de hoogte van de leasemogelijkheden van Land Rover Financial Services, zodat ze u ook op dat gebied een passend aanbod kunnen doen.

De Land Rover dealers zijn het eerste aanspreekpunt voor informatie over en de aankoop van een Land Rover zaken- of bedrijfsauto.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070