BEDRIJFSAUTOMODELLEN

Over de hele wereld is de naam Land Rover synoniem met kracht, robuustheid, betrouwbaarheid, prestaties en toonaangevende (4x4)-technologie. Daarom is het geen verrassing dat Land Rover voor veel bedrijven ook de eerste keuze is als het gaat om de aanschaf van bedrijfsauto’s die altijd uitstekende prestaties bieden - ongeacht de omstandigheden. Land Rover Commercial-modellen zijn er op basis van de Defender en Discovery. Onze Special Vehicles Division levert desgewenst maatwerk op basis van de Defender, zodat uw Land Rover bedrijfsauto niet alleen is opgewassen tegen de zwaarste condities op aarde, maar ook exact is afgestemd op de praktische gebruikseisen die u stelt. Land Rover Commercial-modellen: gebouwd om harder te werken.

DEFENDER

Geen auto ter wereld werkt zo hard als de Land Rover Defender. Onbetwist. Een sterk werkpaard voor extreme condities.

NAAR DEFENDER COMMERCIAL
DISCOVERY

De Discovery Commercial is gebaseerd op de personenauto-uitvoering van de Discovery en is leverbaar met dezelfde motoren en in dezelfde uitvoeringen.

NAAR DISCOVERY COMMERCIAL
SPECIALE UITVOERINGEN

Extreme toepassingen vereisen extreme capaciteiten – en een niveau van technische know how om voertuigen te creëren die berekend zijn op elke taak.

NAAR SPECIALE UITVOERINGEN

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070