CORPORATE SALES

Voor grote wagenparken (+100 auto’s) en key accounts biedt Land Rover met de afdeling Corporate Sales optimale ondersteuning.

Uw keuze voor een Land Rover als zakelijke auto zegt iets over uw organisatie. U stelt prijs op geavanceerde en efficiënte technologie. U eist beperkte gebruikskosten en een hoge restwaarde. U verwacht het hoogste serviceniveau van de medewerkers die u adviseren over de beste oplossing voor uw behoeften. Voor grote wagenparken (+100 auto’s) en key accounts biedt Land Rover met de afdeling Corporate Sales die optimale ondersteuning.

Als fleetmanager moet u de behoeften van uw onderneming aan lage gebruikskosten, een probleemloze service en uitstekende restwaarden in evenwicht brengen met de vraag naar hoogstaande, goed uitgeruste en representatieve auto’s van uw collega’s. Met nieuwe, efficiënte benzine- en dieselmotoren en rijke standaarduitrusting speelt Land Rover perfect in op beide eisen. Onze Fleet Sales Managers kunnen u helpen om de juiste modellen voor uw behoeften te vinden.

De aankoopprijs is maar een factor in de totale kosten van een zakelijke auto. Andere elementen waar men rekening mee moet houden zijn onderhoudskosten, brandstofkosten en natuurlijk de restwaarde van de auto aan het einde van het contract. Wie al deze factoren in overweging neemt, zal constateren dat een Land Rover bij uitstek geschikt is als auto voor uw onderneming.

Gebruikskosten over de hele levensduur

Land Rovers zoals de Range Rover Evoque zijn ontworpen met het oog op grotere onderhoudsintervallen en beperkte onderhoudsvereisten om de gebruikskosten laag te houden. De efficiënte viercilinder diesel- en benzinemotoren combineren meer vermogen en een uitstekend koppel met laag brandstofverbruik en een lagere CO2-emissie vanaf 129 g/km.

Restwaarden

De restwaarden van Land Rover modellen reflecteren hun populariteit als ocassion en het niveau van klanttevredenheid.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Fleet Sales Manager,
Tijmen van Iersel
0345-688846
06-53115436
tvaniers@jaguarlandrover.com.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070