LAND ROVER INSURANCE

De basisdekkingen

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Een WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid) is verplicht voor ieder voertuig. Land Rover Insurance geeft een dekking van maar liefst 2,5 miljoen euro per schade, ruimschoots boven wat wettelijk vereist is.

WA + beperkt casco (Autoplus)

Deze verzekering omvat behalve de bovengenoemde WA-dekking, onder meer dekking tegen schade als gevolg van brand, diefstal, inbraak, vandalisme, ruitbreuk, storm- en/of hagelschade en aanrijdingen met wilde of loslopende dieren.

WA + uitgebreid casco (All Risks)

Behalve alle bovengenoemde gevallen is ook schade aan uw eigen voertuig gedekt die plotseling/onverwacht wordt veroorzaakt. Ook als dit uw eigen schuld is. Denk bijvoorbeeld aan aanrijdingen, te water raken en parkeerschade.

De keuzedekkingen

Schadeverzekering inzittenden

Verzekerd is de personenschade en schade aan lijfgoederen van de inzittenden als gevolg van een verkeersongeval met uw auto. Het maximaal verzekerde bedrag van € 1.000.000,00 per gebeurtenis geldt ten hoogste voor alle inzittenden tezamen.

Niet verzekerd:

Verkeersongevallen verzekerde overkomen tijdens het uitoefenen van een (neven)beroep, of (neven)bedrijf vallen niet onder de dekking, tenzij verzekerde zelfstandig ondernemer is of als Directeur Groot Aandeelhouder wordt aangemerkt.

Rechtsbijstand motorrijtuigenverzekering

Met deze verzekering wordt u bijgestaan bij het verhalen van schade en heeft u dankzij vakkundige rechtshulp betere mogelijkheden om uw gelijk te halen in een juridisch geschil. Informeer naar de diverse mogelijkheden op het gebied van rechtsbijstand.

No-claimbeschermer

De No-claimbeschermer is een extra service waarmee u éénmaal per jaar een schade kunt claimen zonder dat u daarvoor terugvalt in de no-claimkorting. Bij twee of meer schades vindt gedempte terugval plaats. Deze extra service kost 15 procent van de premie.

De voordelen

All Risks, u kunt niet zonder! In geval van WA + uitgebreid casco (All Risks) gaat Land Rover Insurance nog veel verder:

* 5 jaar aanschafwaarde garantie*
* Geen eigen risico
* Scherpe premie
* Offroad-dekking
* Direct uw polis en groene kaart
* Reparatie bij uw eigen Land Rover dealer
* Originele Land Rover onderdelen bij reparaties
* Gratis vervangende auto
* Dezelfde korting voor uw tweede auto
* No-claimbescherming is mogelijk Klik op de onderstaande link om een offerte op te vragen en/of uw premie te berekenen:


*Uit het verzekeringsvoorstel blijkt of u tot maximaal 5 jaar in aanmerking komt voor de aanschafwaarde garantie bij total loss of diefstal. Vraag uw dealer naar de voorwaarden. 

Tweede gezinsauto

Heeft u samen met uw partner meerdere privéauto's? Informeer dan eens naar de mogelijkheden om uw tweede auto mee te verzekeren. Onder bepaalde condities verzekert Land Rover Insurance uw tweede auto tegen dezelfde no-claimkorting als uw eerste auto.

Contactgegevens:

Land Rover Insurance
Postbus 1097
5602 BB Eindhoven
T. 040 - 85 13 795
F. 040 - 246 29 29
E-mail: info@landroverinsurance.nl

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070