FINANCIAL SERVICES PRIVÉ

VOORWAARDEN

Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie over de voorwaarden die gelden voor de producten van Land Rover Financial Services.

PARTICULIERE RIJDERS

PARTICULIERE RIJDERS

Speciaal voor particuliere Land Rover-rijders hebben wij aantrekkelijke financierings- en verzekeringsproducten, zoals Huurkoop, Auto Continu Krediet en Land Rover Autoverzekering. Oók als u een Land Rover occasion koopt.

U kiest voor betaalbare kwaliteit? Dan zult u zich meteen thuis voelen bij Land Rover Financial Services.

/

HUURKOOP

HUURKOOP

HUURKOOP

Vaste looptijd en rente

Bij Huurkoop leent u het aankoopbedrag of een deel daarvan bij Land Rover Financial Services. Dat betaalt u dan in vaste maandbetalingen terug, in een met Land Rover afgesproken looptijd en tegen een vaste rente. Huurkoop is misschien wel de populairste en meest klassieke manier om een nieuwe auto te financieren. De kracht van Huurkoop is dat u precies weet waar u aan toe bent. De vaste maandbedragen stemt u zelf gemakkelijk af op uw budget door voor een kortere of langere looptijd te kiezen. De rente blijft tijdens de gehele looptijd gelijk. Aantrekkelijk? Uw Land Rover dealer regelt eenvoudig en snel een Huurkoop-contract voor u.

U kunt er ook voor kiezen om uw auto niet voor 100% af te betalen. Hierdoor is uw maandlast lager. Het bedrag dat aan het einde van de looptijd resteert, heet de slottermijn. Deze kunt u betalen en dan bent u eigenaar van de auto. Indien u de auto weer bij uw dealer inruilt, krijgt u hiervoor een inruilwaarde terug. Eventueel kunt u hiermee de laatste slottermijn voldoen.

/

OFFERTE AANVRAGEN

OFFERTE AANVRAGEN

Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie over de verschillende leasemogelijkheden voor bedrijven en zakelijke rijders. Uw Land Rover dealer werkt hierbij samen met Land Rover Financial Services volgens het 'One stop shopping' principe. Dit betekent voor u een duidelijk aanspreekpunt voor al uw vragen; over onderhoud, schadeafhandeling, vervangend/tijdelijk vervoer of de aanschaf van een nieuwe leaseauto.

Voordelen voor u om te kiezen voor Land Rover Lease.

- Uw Land Rover dealer is en blijft uw contactpersoon.
- Onderhoud en reparatie uitgevoerd door uw Land Rover dealer.
- Alleen gebruik van originele Land Rover onderdelen bij eventuele schade of reparatie.
- Aantrekkelijk vast maandbedrag. Vraag nu uw offerte aan bij uw Land Rover dealer!

Mocht u toch liever contact willen opnemen met Land Rover Financial Services, dan staan hun leaseadviseurs u graag te woord.

Land Rover Financial Services by FGA Capital
Postbus 330
1170 AH Badhoevedorp
Tel.: 020 - 3421 623
E-mail: info@landroverfinancialservices.nl

/

CONTACT INFORMATIE

Land Rover Financial Services
Postbus 330
1170 AH Badhoevedorp

Tel.: 020 - 342 16 23
E-mail: info@landroverfinancialservices.nl

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070