INCONTROL APPS

HOE BEDIENT U INCONTROL APPS

Zodra uw smartphone is verbonden met de auto, kan InControl Apps worden bediend vanaf het touchscreen van uw auto. Afhankelijk van uw smartphone, kunt u InControl Apps downloaden uit de Apple App Store of de Google Play Store. Zodra uw geselecteerde apps zijn gedownload, verbindt u uw smartphone via de speciale USB-poort met de auto, zodat u ze via het touchscreen kunt bedienen.

Download voor Apple iOS
Download voor Android

MEER INFORMATIE
GESCHIKTE APPS EN APPARATEN

InControl Apps zijn beschikbaar voor de meeste Android en Apple iOS smartphones. InControl Apps werkt naadloos samen met het touchscreen van uw auto. Plan, ontdek en blijf verbonden via voor gebruik in de auto geoptimaliseerde apps.

ONTDEK MEER OVER DE APPARATEN DIE U MET INCONTROL APPS KUNT GEBRUIKEN.

* De Tile app is momenteel alleen beschikbaar in het Engels, Duits en Frans. Meer talen zullen beschikbaar zijn in de tijd.

INFOTAINMENT

Ons intuïtieve, compleet nieuwe multimediasysteem.

MEER INFORMATIE
INCONTROL PROTECT

Controleer uw auto en vraag hulp, waar u ook bent.

MEER INFORMATIE
INCONTROL SECURE

Uw auto kan bij diefstal worden gevolgd en teruggevonden.

MEER INFORMATIE
INCONTROL INFORMATIE

Meer informatie over InControl-producten en contactgegevens.

MEER INFORMATIE

INCONTROL APPS FAQS

We hebben de belangrijkste informatie over de werking en functies bij elkaar gezet om u nog beter wegwijs te maken in Land Rover InControl Apps.

/

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.