OPTIES & ACCESSOIRES

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

DEFENDER MET SILVER
DESIGN PACK

Maak uw Defender nog specialer met het Silver Design Pack. Hierbij worden dak, grille, koplampomlijstingen en middenconsole uitgevoerd in de accentkleur Indus Silver. ‘5-Spoke Dual Finish’ lichtmetalen velgen zijn standaard, evenals de witte richtingaanwijzers en achterlichten van het Bright Light Pack.

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

KRACHTIGE UITSTRALING

Het Black Design Pack voor de Defender Eastnor Special Edition heeft een geheel eigen stijl, met dak, grille, koplampomlijstingen, wielkastverbreders en middenconsole in Santorini Black. Daarnaast is de hemelbekleding uitgevoerd in Ebony. Privacy glas versterkt de krachtige uitstraling nog verder. Verder staat de auto op Gloss Black Sawtooth lichtmetalen velgen.

N.B.: in Nederland wordt de Defender Eastnor Special Edition geleverd met stoelbekleding in premium Windsor leder in de kleurencombinatie Ebony/Lunar.

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

NOG MEER INDIVIDUALITEIT
EN STIJL

Exterieuropties om uw Defender nog specialer te maken, zijn onder meer een grille en koplampomlijstingen in Brunel, en een dak in contrastkleur, met keuze uit Indus Silver, Santorini Black of Corris Grey. Accentueer de krachtige uitstraling met privacy glas.

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

ESTHETISCHE EN
PRAKTISCHE VELGOPTIES

In plaats van de standaard stalen velgen kunt u kiezen uit een aantal opties om de styling en de capaciteiten van uw auto aan te passen. Voorbeelden zijn Gloss Black Sawtooth lichtmetalen velgen en stalen heavy-duty velgen. Voor de zwaarste omstandigheden zijn sneeuwkettingen beschikbaar.

/

TOEGANKELIJKHEID, TREKKRACHT & BESCHERMING

VEILIG EN BETROUWBAAR TREKKEN

De Land Rover optie- en accessoires-programma's bieden de keuze uit verschillende soorten trekhaken en bijbehorende accessoires. Alle geschikt voor een trekgewicht van
3.500 kg.

GEMAKKELIJK IN- EN UITSTAPPEN

Verschillende opstapjes, inclusief treeplanken en onder veerkracht opklapbare opstapjes maken veilig en gemakkelijk in- en uitstappen mogelijk.

BESCHERMING IN STIJL

Kies robuuste, aluminium traanplaat-bescherming voor de bovenzijde van de voorspatborden en/of voor de dorpels en
voor- en achterbumper van uw auto.

BESCHERMING TEGEN VERBORGEN GEVAREN

De beschermstang voor de stuurinrichting onder de voorbumper en de geprofileerde aluminium bodembeschermplaat beschermen de besturing en de motor bij rijden over rotsachtig terrein.

ACCESSOIRES

RECARO VOORSTOELEN

Verwarmbare stoel met stoffen middenpanelen en lederen zijwangen. Voorzien van Land Rover en Recaro logo’s. Inclusief inbouwset.

VERHOOGDE LUCHTINLAAT

Ideaal voor stoffige rijomstandigheden. De luchtinlaat wordt bevestigd aan de voorste dakstijl en maakt verder gebruik van de montagepunten voor de normale luchtinlaat.

SPORT-DAKDRAGERS

Deze dakdragers met hoge staanders bieden unieke mogelijkheden voor het meenemen van allerlei extra uitrusting. De Sport-dakdragers vormen de basis voor een compleet dakdragersysteem met diverse speciale houders.

VELGACCESSOIRES

Maak een keuze uit verschillende reservewielhoezen voor uw volwaardige reservewiel. Daarnaast biedt het accessoiresprogramma bijvoorbeeld spatlappen, sneeuwkettingen en ventieldopjes.

ZOEK ACCESSOIRES

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070