OPTIES EN ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle uitvoeringen. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie.

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES
/

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

LICHTMETALEN VELGEN

Stem de exterieurstyling nog meer af op uw persoonlijke smaak door een keuze te maken uit ons programma lichtmetalen velgen. Deze zijn beschikbaar in een aantal maten van 17" tot 20" en met verschillende afwerkingen, zoals Diamond Turned, Gloss Black of Gloss Dark Grey.

/
EXTERIEUROPTIES
/

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS
/

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS

DYNAMIC DESIGN PACK

Het Dynamic Design Pack geeft de auto een assertievere uitstraling, met behoud van de direct herkenbare designkenmerken van de Discovery Sport. Het Dynamic Design Pack biedt een krachtig, nieuw design van voor- en achterzijde, met geprononceerde flanklijsten. Uitlaateindstukken in Chrome en een rode 'Sport'-badge zorgen voor markante accenten.

Dynamic Design Pack beschikbaar vanaf eind 2016.

/
OPTIE PACKS
/

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS

BLACK DESIGN PACK

Het Black Design Pack is beschikbaar met alle lakkleuren en omvat afhankelijk van het pack 18", 19" of 20" lichtmetalen velgen in Gloss Black. Andere kenmerken zijn in Narvik Black uitgevoerde grille, luchtroosters voorspatborden, buitenspiegelkappen en 'DISCOVERY'-woordmerk op motorkap en achterklep.

/

TECHNOLOGIE

INNOVATIE

Land Rover ontwikkelt continu nieuwe motortechnologieën om brandstofverbruik en emissies te reduceren, zonder dat dit ten koste gaat van prestaties of rijgedrag. Voorbeelden zijn het Stop/Start-systeem dat de motor stopt wanneer deze niet nodig is, Hybride-aandrijving die maar liefst 700 Nm koppel ontwikkelt, en nieuwe lichtgewicht- en transmissie-opties voor alle modellen.

PRESTATIES OP DE WEG

Op de weg maakt Land Rover technologie, zoals Adaptive Cruise Control, ontspannen rijden van lange afstanden mogelijk. Adaptive Dynamics biedt een optimale balans tussen rijcomfort en controle en Torque Vectoring zorgt voor een soepel, gecontroleerd bochtgedrag. Samen dragen ze bij aan een geraffineerd en evenwichtig rijgedrag.

OFFROAD-CAPACITEITEN

Alle Land Rover modellen zijn uitgerust met technologie die u in staat stelt om het meest uitdagende terrein te verkennen. Van het originele Terrain Response, dat het rijgedrag aanpast aan de ondergrond, tot Hill Descent Control, waarmee u veilig steile hellingen kunt afdalen, blijven Land Rover modellen de beste capaciteiten in de autowereld bieden.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE SYSTEMEN

Met Blind Spot Monitor om u te waarschuwen voor inhalende auto's aan weerszijden, een programma Park Assist-technologieën die parkeren gemakkelijker maken, en Speed Limit Alerts waarmee u sneller op snelheidsbeperkingen kunt reageren, zorgen de bestuurderondersteunende systemen dat u zich nog beter op het rijden kunt concentreren.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

Met state-of-the-art verwarmings- en airconditioningsystemen om te zorgen dat iedereen aan boord zich comfortabel voelt, ongeacht het weer, en verschillende Keyless-systemen om uit te kiezen, verwennen Land Rovers u met alle comfort.

INFOTAINMENT

Land Rover infotainment-technologie biedt state-of-the-art entertainment en informatie door de hele auto en op uw smartphone. InControl Connect apps verbinden u veilig met uw auto, een selectie van touchscreen-schermen bieden zowel functionaliteit als entertainment, en MeridianTM audiosystemen bieden muziek van concertzaal-kwaliteit.

PRESTATIES OP DE WEG

Op de weg maakt Land Rover technologie, zoals Adaptive Cruise Control, ontspannen rijden van lange afstanden mogelijk. Adaptive Dynamics biedt een optimale balans tussen rijcomfort en controle en Torque Vectoring zorgt voor een soepel, gecontroleerd bochtgedrag. Samen dragen ze bij aan een geraffineerd en evenwichtig rijgedrag.

Niet alle technologieën zijn beschikbaar voor alle uitvoeringen.

ACCESSOIRES

EXTERIEURACCESSOIRES

Verfraai het uiterlijk van uw auto met fraaie details, voeg bescherming toe om het risico op schade te reduceren en kies voor elementen die het offroad-gedrag optimaliseren.

INTERIEURACCESSOIRES

U kunt op elk moment originele Land Rover accessoires toevoegen, niet alleen wanneer de auto nieuw is. Het aanbod varieert van kinderzitjes tot beschermhoezen en van entertainment tot technische upgrades.

DAKDRAGERS EN TREKHAKEN

Wanneer de auto is voorzien van roof rails kunnen verschillende soorten dakdragers worden gemonteerd. Met andere accessoires profiteert u van het hoge trekgewicht van uw Land Rover.

LICHTMETALEN VELGEN EN ACCESSOIRES

Personaliseer het uiterlijk van uw Land Rover met lichtmetalen velgen en verfraai deze met stijlvolle accessoires.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.