Als een van's werelds meest hoogwaardige, capabele en veelzijdige SUV's, is de Discovery de perfecte auto voor mensen die houden van een actieve lifestyle.

GROUP MARKETING DIRECTOR JAGUAR LAND ROVER
GA ZELFVERZEKERD OP ONTDEKKINGSREIS

De Discovery is altijd in zijn element, van rijden in de stad tot een weekend vol avontuur met het hele gezin.

KRACHTIGER EN GEDISTINGEERDER DAN OOIT

Met zijn iconische silhouet en doelbewuste houding geeft de markante styling van de Discovery de auto een zeer eigentijdse uitstraling.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK VOOR ZEVEN VOLWASSEN PASSAGIERS

De oplopende zitrijen van de Discovery verschaffen iedereen een uitstekend uitzicht. Een programma infotainment-opties en andere technologieën laat iedereen ontspannen en comfortabel genieten van elke rit.

GEBOUWD VOOR AVONTUUR

De Discovery is elke auto die u maar nodig kunt hebben. Hij biedt ruimte aan bestuurder en tot zes passagiers, inclusief hun bagage, en trekt daarbij desgewenst ook nog een zwaarbeladen trailer
tot 3.500 kg.

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

CAPACITEITEN VORMEN
DE BASIS

Met een druk op de knop optimaliseert Terrain Response* de afstemming van motor, transmissie, gasklep en onderstelregelsystemen voor de betreffende ondergrond en rijomstandigheden. Dus of u nu moet rijden over asfalt, gras, grind, sneeuw, modder, sporen, zand of rotsen, de Discovery maakt het u onwaarschijnlijk gemakkelijk.

*Indien beschikbaar

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

GEMAK DIENT DE MENS

Of u nu uw koffers pakt voor een weekend weg of voor de reis van uw leven, de gedeelde achterklep van de Discovery maakt in- en uitladen gemakkelijker. Open de bovenste klep om snel en gemakkelijk (lichte) spullen in de bagageruimte te zetten of klap de onderste klep neer voor een lagere tilhoogte.

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

GERAFFINEERD
RIJCOMFORT

De bewoonde wereld achter u laten voor een trip naar de ongerepte natuur moet in alle opzichten een aangename belevenis zijn. Daarom is de Discovery uitgerust met geavanceerde technologie die wegligging en handelbaarheid optimaliseert en die een meer betrokken en alerte rijbeleving mogelijk maakt. Voortaan is de reis ergens naartoe even plezierig als het verblijf op uw bestemming.

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

FLEXIBEL EN
VEELZIJDIG

Wat uw plannen ook zijn, het royale interieur van de Discovery kan worden afgestemd op praktisch elk gebruik, waarbij de zitplaatsen op de tweede en optionele derde zitrij onafhankelijk van elkaar kunnen neerklappen.

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

GEMAAKT OM TE
TREKKEN

Voor sommige avonturen is nog iets extra's nodig. Het geremd trailergewicht van de Discovery bedraagt 3.500 kg en wordt ondersteund door de Trailer Stability Assist (TSA), die zorgt dat auto en trailer stabiel onder controle blijven. Optionele technologieën helpen bij het aankoppelen van de trailer aan de trekhaak en het begeleiden van manoeuvres.

/

DESIGN

DESIGN

EEN KRACHTIG DESIGN

De grille, bumper en buitenspiegels voegen krachtige details toe aan het karakteristieke ontwerp van de Discovery, waarbij koplampen met signature-verlichting de eigentijdse stijl accentueren.

DESIGN

DESIGN

NEEM ALLES IN U OP

Met Land Rover's legendarische Command Driving Position heeft de bestuurder enerzijds een fantastisch zicht over weg en verkeer en anderzijds een nog beter uitzicht rondom. Potentieel gevaarlijke situaties worden eerder gezien, parkeren en offroad-rijden gaat gemakkelijker, en omdat alle belangrijke bedieningselementen direct onder handbereik zijn geplaatst, worden bovendien stress en vermoeidheid gereduceerd.

DESIGN

DESIGN

VEILIGHEID VOOR ALLES

Van woon-werkverkeer tot offroad-parcours, de geavanceerde veiligheidssystemen van de Discovery werken samen om te allen tijde grip en stabiliteit te behouden. Daarnaast kunt u vertrouwen op de extra ondersteuning van de Emergency Brake Assist (EBA) en de zekerheid van front-, zij- en hoofdairbags.

DESIGN

DESIGN

BLACK DESIGN PACK*

Maak uw Discovery nog exclusiever met het Black Design Pack. Van grille tot roof rails worden de belangrijkste details uitgevoerd in Black voor een bijzonder moderne uitstraling.

*Optie

DESIGN

DESIGN

EEN GEVOEL VAN LICHT
EN RUIMTE

In de Discovery kunnen zelfs de achterste passagiers genieten van een glazen dak. Het voorste deel van het glazen panoramadak is een schuif-/kanteldak. De gecombineerde reflecterende eigenschappen van het glazen dakpaneel en de zonwering in het interieur zijn gelijk aan die van een conventioneel stalen dak. Het resultaat is een koele, lichte en ruime cabine. In combinatie met het glazen panoramadak zijn niet alle optiecombinaties mogelijk. Uw dealer geeft u graag meer informatie.

/

SPECIFICATIES - SAMENVATTING

BRANDSTOFVERBRUIK (GECOMBINEERD)

7,8l/100 km

Met de 3,0-liter TDV6 dieselmotor met Stop/Start-systeem.

BAGAGERUIMTE

2.558liter

Met achterbank neergeklapt. Of u nu een weekend eropuit trekt of vertrekt voor de reis van uw leven, de Discovery heeft meer dan voldoende ruimte.

TREKKEN

3.500kg

Het indrukwekkende trekgewicht van de Discovery wordt aangevuld door de Trailer Stability Assist, die de stabiliteit van auto en trailer bewaakt.

BODEMVRIJHEID

310mm

Offroad rijhoogte met luchtvering en handmatig inschakelbare extra verhoging.

OPTIES & ACCESSOIRES

Niet alle getoonde opties en accessoires zijn beschikbaar voor alle uitvoeringen van de Discovery

INTERIEUR

Een programma materialen en details waarmee u uw eigen, individuele interieur kunt samenstellen.

EXTERIEUR

Bepaal uw eigen stijl met de keuze uit een grote variatie aan kleuren en opties.

OPTIE PACKS

Maak een keuze uit een programma opties dat nog meer mogelijkheden biedt voor personalisering.

TECHNOLOGIE EN BEVEILIGING

Een uitgebreid programma intuïtieve technologieën onder handbereik.

ENTERTAINMENT

Zo gaat u niet alleen zelfverzekerd op weg, maar beschikt u ook over geavanceerde entertainmentfuncties.

ACCESSOIRES

Kies uitrusting om het meeste uit elke dag te halen.

ONTDEK HOE U UW AUTO KUNT PERSONALISEREN

Opties kiest u bij aankoop van uw auto, waarbij u op elk moment, niet alleen bij aankoop, originele Land Rover accessoires kunt toevoegen - afhankelijk van uw lifestyle of wensen.

TERUG

KIES UW UITVOERING

DISCOVERY

Kies uw uitvoering

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.