OPTIES & ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle uitvoeringen. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie.

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS

PERSONALISEER HET EXTERIEUR

Het optionele Black Design Pack geeft de auto een eigentijdsere uitstraling. Het exterieur onderscheidt zich allereerst door de lange roof rails in Satin Black en de buitenspiegelkappen en portiergrepen in Narvik Black. De grille, omlijsting van de mistlampen en 'DISCOVERY' woordmerk op motorkap en achterklep, ronden samen met de keuze uit twee lichtmetalen velgen in Gloss Black dit design af.

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS

COLD CLIMATE PACK

Op koude winterochtenden en tijdens kille dagen vergroot het Cold Climate Pack het comfort door het snel opwarmen van voorruit, stoelen, stuurwielrand en ruitensproeiers.

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS

OMRING UZELF MET HET FRAAISTE LEDER

Vergroot het raffinement van het interieur met het Extended Leather Pack, waarbij dashboard, bovenzijde portierpanelen en kap over instrumentenpaneel met Windsor leder worden bekleed, waarbij keuze is uit drie kleuren.

/

TECHNOLOGIE

BLIJF IN CONTACT

Met Land Rover's Bluetooth® mobiele telefoon-integratie kunt u uw mobiele telefoon in uw tas of zak houden en toch bellen en gebeld worden.

BEREKEND OP ELKE SITUATIE

Met een druk op de knop past Terrain Response® de instellingen van de Discovery zo aan, dat u vol vertrouwen elke ondergrond aan kunt.

WADE SENSING™

Door middel van sensoren in de buitenspiegels waarschuwt de auto de bestuurder tijdens het inrijden of waden wanneer het water te diep wordt. Dit Wade Sensing-systeem biedt real-time grafische informatie, inclusief de maximum doorwaaddiepte, en is bijzonder handig bij rijden in het donker of bij slecht zicht.

EXTRA OVERZICHT

Met vijf in de carrosserie geïntegreerde digitale camera’s, verschaft het Surround Camera System de bestuurder een nagenoeg
360°-beeld van het gebied rondom de auto. Dit maakt bijvoorbeeld parkeren of manoeuvreren in krappe situaties aanzienlijk gemakkelijker. Zicht rondom, kruisingaanzicht, achteruitrijcamera, Tow Assist en aankoppelassistent zijn onderdeel van dit geavanceerde systeem.

CONFIGUREREN

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

PERSONALISEER UW
EXTERIEUR

Accentueer de markante styling van de Discovery met sprankelende adaptieve Xenon koplampen met LED signature-verlichting. Maak een keuze uit een uitgebreid palet lakkleuren, inclusief de premium metallic-tinten Waitomo Grey en Aruba. Selecteer tot slot fraaie lichtmetalen velgen, bijvoorbeeld in Gloss Black of Diamond Turned Finish.

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

VUL HET INTERIEUR MET
LICHT

In de Discovery kunnen zelfs de achterste passagiers genieten van een glazen dak. Het voorste deel van het glazen panoramadak is een schuif-/kanteldak. De gecombineerde reflecterende eigenschappen van het glazen dakpaneel en de zonwering in het interieur zijn gelijk aan die van een conventioneel stalen dak. Het resultaat is een koele, lichte en ruime cabine. In combinatie met het glazen panoramadak zijn niet alle optiecombinaties mogelijk. Uw dealer geeft u graag meer informatie.

/

INTERIEUROPTIES

INTERIEUROPTIES

CREËER UW PERFECTE
INTERIEUR

Oplopende zitrijen, met volwaardige zitplaatsen voor zeven volwassenen, verschaffen iedereen een uitstekend uitzicht. Terwijl perfect leder resulteert in een prachtig afgewerkt interieur.

INTERIEUROPTIES

INTERIEUROPTIES

NOG MEER COMFORT EN
RAFFINEMENT

Kies de interieurvoorverwarming met timerfunctie om het interieur voorafgaand aan een rit te verwarmen of te koelen.

/

VEILIGHEID & ANTI-DIEFSTALBEVEILIGING

ZELFVERZEKERD RIJDEN

De Blind Spot Monitor (BSM) met Closing Vehicle Sensing (CVS) waarschuwt u wanneer een auto in de dode hoek komt of snel van achteren nadert.

KEYLESS ENTRY

Samen met de Smart Key maakt Keyless Entry het mogelijk dat u de portieren kunt openen en de auto kunt starten zonder dat u de sleutel uit uw zak of tas hoeft te halen.

REVERSE TRAFFIC DETECTION

Met behulp van radarsensoren achterin de auto waarschuwt dit systeem u tijdens achteruitrijden voor het risico op aanrijdingen met andere weggebruikers.

ELEKTRONISCH BLOKKEERBAAR ACHTERDIFFERENTIEEL

Geniet van het vertrouwen van extra tractie en capaciteiten voor het allerzwaarste terrein.

CONFIGUREREN

ACCESSOIRES

INTERIEUR

U kunt op elk moment originele Land Rover accessoires toevoegen, niet alleen wanneer de auto nieuw is. Het aanbod varieert van kinderzitjes tot beschermhoezen en van entertainment tot technische upgrades.

EXTERIEURACCESSOIRES

Verfraai het uiterlijk van uw auto met fraaie details, voeg bescherming toe om het risico op schade te reduceren en kies voor elementen die het offroad-gedrag optimaliseren.

DAKDRAGERS EN TREKHAKEN

Wanneer de auto is voorzien van roof rails kunnen verschillende soorten dakdragers worden gemonteerd. Met andere accessoires profiteert u van het hoge trekgewicht van uw Land Rover.

VELGEN EN ACCESSOIRES

Personaliseer het uiterlijk van uw Land Rover met lichtmetalen velgen en verfraai deze met stijlvolle accessoires.

ZOEK ACCESSOIRES

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.