Zoals men van een Discovery verwacht, zal de veelzijdige Discovery Sport de optie krijgen van een 5+2-zits* interieurconfiguratie, met een royale bagageruimte en variabele interieurconfiguratie, maar met compactere afmetingen dan traditionele 5-zits SUV’s.

Gerry McGovern Land Rover Design Director & Chief Creative Officer

*indien beschikbaar
UITZONDERLIJK VOOR ELKE DAG

De nieuwe Discovery Sport combineert een rank en aërodynamisch silhouet met legendarische Land Rover capaciteiten en een flexibel interieur. Het resultaat is een fraaie auto die tot zoveel meer in staat is.

EXTREEM GETEST VOOR MEER VERTROUWEN

De technologieën van de nieuwe Discovery Sport zijn gedurende meer dan 18 maanden, in meer dan 20 landen getest op elk terrein, onder de allerzwaarste omstandigheden.

FLEXIBELE INTERIEURCONFIGURATIE, BEENRUIMTE EN BAGAGERUIMTE

Met een als optie verstelbare achterbank, die dezelfde beenruimte kan bieden als een Range Rover, en een optionele derde zitrij kunt u het interieur optimaal aanpassen aan uw aantal passagiers of hoeveelheid bagage.

BEKIJK DE FILM
HIGHTECH DISPLAYS VOOR GEBRUIKSGEMAK

Het overzichtelijke dashboard onderscheidt zich door baanbrekende bedienings-elementen en de nieuwste technologie voor intuïtieve interactie, inclusief een 8" touchscreen en een optioneel Head-Up Display.

BEKIJK DE FILM

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

MEESTERLIJK OP DE
WEG EN OFFROAD

All-Terrain Progress Control (indien beschikbaar) is ontworpen om de bestuurder te ondersteunen bij rijden met lage snelheid in situaties waar sprake kan zijn van minder grip. ATPC laat de auto zelfverzekerd van stilstand tot een ingestelde snelheid accelereren met behulp van Hill Descent Control, Terrain Response en Traction Control.

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

ROYALE, FLEXIBELE
BAGAGERUIMTE

De nieuwe Discovery Sport is ontworpen om overal op berekend te zijn. De bagageruimte heeft standaard een inhoud tot 541 liter en vlak neergeklapt maakt de als optie verstelbare achterbank een laadruimte mogelijk die bijna even lang is als die van een Range Rover. Daarmee is er volop ruimte voor passagiers en hun bagage.

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

VERRASSEND RUIM

De bijzonder comfortabele, hoger geplaatste achterbank biedt passagiers een uitstekend zicht en als optie een in dit segment ongeëvenaard verstelbereik van 160 mm naar voren of achteren. Met de optionele 5+2-zits interieurconfiguratie met derde zitrij kunt u daarnaast nog eens twee kinderen comfortabel meenemen. De derde zitrij is 50:50 gedeeld en in een handomdraai uit- of ingeklapt.

/

DESIGN

DESIGN

SPECIFIEK
ONTWORPEN
VOOR VANDAAG

Met zijn fraai gevormde, compacte carrosserie en krachtige houding is dit een moderne, relevante en onweerstaanbare auto. Door zijn direct herkenbare silhouet en prachtig gevormde carrosserievlakken is een auto ontstaan met een sterk emotioneel karakter.

DESIGN

DESIGN

RESET VAN DISCOVERY
DESIGN DNA

Het onweerstaanbare exterieurdesign wordt voortgezet in een interieur met een krachtige ontwerptaal van horizontale en verticale lijnen. Dit wordt aangevuld door strakke oppervlakken, prachtige afwerkingen en hoogwaardige bekledingen, inclusief de optie van premium leder. Het resultaat is zowel een prachtig als een zeer veelzijdig interieur. Exterieur en interieur vloeien naadloos in elkaar over. Het resultaat is een auto met een onmiskenbaar Discovery DNA, maar dan met een visie op de toekomst.

DESIGN

DESIGN

FEILLOZE AANDACHT
VOOR DETAIL

U kunt uw auto personaliseren door te kiezen uit een uitgebreid programma designdetails. Of versterk de assertieve, zelfverzekerde houding van de auto nog verder met het Black Design Pack (indien beschikbaar), met dak, grille, luchtroosters voorspatborden, 'DISCOVERY’ woordmerk en velgen in Gloss Black.

/

SPECIFICATIES

LENGTE BAGAGERUIMTEVLOER

1.887mm

Met tweede zitrij neergeklapt - ideaal voor grote of lange voorwerpen.

MAXIMUM BEENRUIMTE

999mm

Vanaf de SE kunt u de tweede zitrij over een afstand van 160 mm naar voren of achteren verstellen voor extra comfort.

VEELZIJDIGE OPBERGMOGELIJKHEDEN

34,65liter

Uitgebreide en zorgvuldig uitgevoerde opbergmogelijkheden in het interieur sluiten perfect aan op een drukke lifestyle.

MAXIMUM TRAILERGEWICHT

2.500kg

In combinatie met 4WD en vijfzits interieurconfiguratie.

OPTIES & ACCESSOIRES

Niet alle hier getoonde opties zijn beschikbaar op alle uitvoeringen van de nieuwe Discovery Sport

INTERIEUR

Een programma interieurafwerkingen en speciale details waarmee u uw eigen, individuele interieur kunt creëren.

EXTERIEUR

Bepaal uw eigen stijl door een keuze te maken uit het uitgebreide aanbod lakkleuren en opties.

PACKS

Een serie gecombineerde opties waarmee u uw auto nog verder kunt personaliseren.

TECHNOLOGIE EN VEILIGHEID

Maak een keuze uit een programma intuïtieve technologieën.

ENTERTAINMENT

Ga niet alleen zelfverzekerd op ontdekkingsreis, maar zorg ook voor entertainment onderweg.

ACCESSORIES

Kies voor details waarmee u het meeste uit elke dag kunt halen.

ONTDEK HOE U UW AUTO KUNT PERSONALISEREN

Om uw unieke auto te creëren, maakt u bij aankoop een keuze uit het uitgebreide optieprogramma. Accessoires kunt u ook later selecteren, bijvoorbeeld om de auto beter af te stemmen op uw lifestyle of andere wensen

TERUG

KIES UW UITVOERING

DISCOVERY SPORT

KIES UW UITVOERING

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.