De Range Rover Evoque Convertible is een convertible voor alle seizoenen. De unieke combinatie van toonaangevend design en baanbrekende techniek voegt een extra dimensie toe aan de Range Rover Evoque, waarmee zijn begeerlijkheid en uitstraling verder toenemen.

GERRY MCGOVERN LAND ROVER DESIGN DIRECTOR & CHIEF CREATIVE OFFICER
Z-VOUW DAKSYSTEEM

Het daksysteem van de Evoque Convertible laat met een druk op de knop de buitenwereld binnen. Ook werkt het bij snelheden tot 48 km/h.

VERNIEUWEND DESIGN

Optionele Adaptive LED-koplampen vullen het design van de auto aan met een karakteristieke 'blik' en grotere lichtopbrengst.

PAST PERFECT BIJ U

Het InControl Touch Pro infotainmentsysteem heeft standaard een 10,2" touchscreen met configureerbaar startscherm, dit maakt een intuïtieve interactie en gemakkelijk toegang tot uw favoriete functies mogelijk.

ABSOLUUT LAND ROVER

Zelfverzekerd en capabel op elk terrein Een convertible waarmee u kunt genieten van het beste van alle seizoenen.

DESIGN

DESIGN
/

DESIGN

DESIGN

GEPERFECTIONEERD INTERIEUR

De sensatie van een convertible SUV wordt perfect versterkt door de vier volwaardige zitplaatsen van de auto. De voorstoelen bieden de nieuwste technologieën, zoals koel-/verwarmfunctie, om een ontspannen en comfortabel rijcomfort te garanderen. De strakke, architectonische lijnen van het interieur worden aangevuld door premium materialen, waarbij als optie ook extra soepel Oxford leder beschikbaar is.

/

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

OFFROAD IN VORM

State-of-the-art technologieën, zoals Terrain Response en de optionele All Terrain Progress Control, garanderen dat de Evoque Convertible overal zelfverzekerd aanvoelt, ongeacht ondergrond of weersomstandigheden. Deze worden aangevuld door de optionele Wade Sensing-functie, die sensoren in de buitenspiegels gebruikt om real-time informatie over de waterdiepte te geven.

/

SPECIFICATIES

Bekijk de vele verrassende kenmerken van de Evoque Convertible

DESIGN

De Range Rover Evoque Convertible - met zijn fraaie lijnenspel, krachtige schouders en aflopende dak - is synoniem met stijl en eigentijdse lifestyle.

BEKIJK DE FILM
CAPACITEITEN

Met innovatieve offroad-technologieën, zoals Terrain Response, maakt de Range Rover Evoque Convertible de meest veeleisende verwachtingen waar, welke route u ook kiest.

BEKIJK DE FILM
MOTOREN

Land Rover's programma lichtgewicht, aluminium viercilinder benzine- en dieselmotoren biedt de keuze uit bijzonder efficiënte en sterke krachtbronnen.

BEKIJK DE FILM
INFOTAINMENT

InControl Touch Pro is een infotainmentsysteem van de nieuwste generatie en tilt boordtechnologie naar een totaal nieuw niveau.

BEKIJK DE FILM
BESTUURDERONDERSTEUNENDE TECHNOLOGIEËN

De Range Rover Evoque Convertible biedt een programma innovatieve rijtechnologieën die de dagelijkse rijbeleving helpt verbeteren.

BEKIJK DE FILM
VEILIGHEID

De Range Rover Evoque Convertible biedt geavanceerde veiligheidstechnologieën, die zorgen dat uw reis even veilig als comfortabel is.

BEKIJK DE FILM
Z-VOUW DAK

Het akoestisch geïsoleerde dak opent in slechts 18 seconden bij snelheden tot 48 km/h.

BEKIJK DE FILM
ALLE KENMERKEN

De Range Rover Evoque Convertible zet nieuwe maatstaven in design, luxe, capaciteiten en rijcomfort.

BEKIJK DE FILM

SPECIFICATIES - SAMENVATTING

LENGTE

4.370 mm

Breedte 2.085 mm, hoogte 1.609 mm. Door inklappen van de buitenspiegels wordt de auto 105 mm smaller en door neerklappen van het dak wordt de auto 300 mm lager.

HOOFDRUIMTE ACHTERIN

965 mm

Van stoel tot dak. Of u nu wel of niet met open dak rijdt, alle inzittenden kunnen genieten van een comfortabel rijgedrag.

DRAAICIRKEL

11,3 m

Tussen stoepranden. Met 2,47 stuuromwentelingen van links naar rechts, is de Evoque Convertible in alle situaties gemakkelijk te manoeuvreren.

BRANDSTOFVERBRUIK (GECOMBINEERD)

5,7 l/100 km

Met de TD4-motor (gecombineerd). Maak een keuze uit drie motoren, benzine en diesel, in overeenstemming met uw persoonlijke wensen.

TERUG

KIES UW UITVOERING

RANGE ROVER EVOQUE

Het exterieurdesign van de Convertible geeft de auto een krachtige visuele houding.

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de vijfdeurs carrosserie-uitvoering voor extra functionaliteit

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de Coupé carrosserie-uitvoering voor een sportiever silhouet

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.