OPTIES EN ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn verkrijgbaar voor alle uitvoeringen. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie.

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES
/

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

PRACHTIGE LICHTMETALEN VELGEN

Personaliseer uw Range Rover Evoque met uw favoriete lichtmetalen velgen. Maak een keuze uit een uitgebreid programma eigentijdse en dynamische designs, in maten van 17" tot 20".

/
EXTERIEUROPTIES
/

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS

BLACK DESIGN PACK

Het optionele Black Design Pack, afhankelijk van de lakkleur met of zonder dak in contrastkleur Black, maakt het exterieur van uw Range Rover Evoque nog assertiever. Dit is beschikbaar in combinatie met alle lakkleuren en omvat donkere behuizingen van koplampen, mistlampen voor en achterlichten, exterieurelementen in Narvik Black en markante 20" lichtmetalen velgen in Satin Black.

/

OPTIE PACKS

OPTIE PACKS

GRAPHITE DESIGN PACK

Benadruk de reeds stijlvolle uitstraling van de Range Rover Evoque met het nieuwe Graphite Design Pack. Het omvat donkere behuizingen van koplampen, mistlampen voor en achterlichten, grille- omlijsting in Satin Dorchester Grey en dak in contrastkleur Black. Unieke 20" lichtmetalen velgen in Satin Technical Grey ronden het geheel af.

/

ACCESSOIRES

INTERIEURACCESSOIRES

U kunt op elk moment originele Land Rover accessoires toevoegen, niet alleen wanneer de auto nieuw is. Het aanbod varieert van kinderzitjes tot beschermhoezen en van entertainment tot technische upgrades.

EXTERIEURACCESSOIRES

Verfraai het uiterlijk van uw auto met fraaie details en voeg bescherming toe om het risico op schade op de weg en offroad te minimaliseren.

DAKDRAGERS EN TREKHAKEN

Wanneer de auto is voorzien van roof rails kunnen verschillende soorten dakdragers worden gemonteerd. Met andere accessoires profiteert u van het hoge trekgewicht van uw Land Rover.

VELGEN EN ACCESSOIRES

Personaliseer het uiterlijk van uw Land Rover met lichtmetalen velgen en verfraai deze met stijlvolle accessoires.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.