Verfijnd en modern. Dit is een Range Rover met ongeëvenaarde karaktertrekken uit een unieke familielijn.

Gerry McGovern Land Rover Design Director and Chief Creative Officer
EEN ECHT DESIGNICOON

Met zijn drie klassieke ontwerplijnen is de
Range Rover absoluut onmiskenbaar. Het karakteristieke silhouet loopt subtiel af en de dakstijlen in Gloss Black accentueren het zwevende dak.

ONGEËVENAARDE CAPACITEITEN

Een programma geavanceerde technologieën zorgt voor optimale prestaties, ongeacht de ondergrond of omstandigheden.

SUPERIEUR RAFFINEMENT

Raffinement is vanzelf-sprekend in de Range Rover. Hij is prachtig afgewerkt en doordacht ontworpen om de inzittenden een gevoel van rust en luxueus comfort te geven.

DE ENIGE AUTO DIE U NODIG HEBT

Van het allerzwaarste en onherbergzame terrein tot druk stadsverkeer - de
Range Rover biedt onder alle omstandigheden een ontspannen, intuïtief en aangenaam rijgedrag.

DESIGN

DESIGN

MODERNE
INTERPRETATIE VAN
ICONISCH DESIGN

Met zijn drie klassieke designlijnen – de onderste accentlijn, de doorlopende taillelijn en de elegante daklijn – heeft de Range Rover een onmiskenbare vormgeving. Het karakteristieke silhouet loopt subtiel af en is voorzien van fraaie rondingen. Het bekende ontwerpelement van het ‘zwevende dak’ wordt benadrukt door gebruik van nagenoeg vlak met de carrosserie liggende ruiten en dakstijlen in Gloss Black. Daarnaast accentueren deze details de gestroomlijnde en exclusieve vorm van de Range Rover.

DESIGN

DESIGN

HOOGWAARDIG EN
EXCLUSIEF INTERIEUR

De Range Rover is ontworpen om intuïtief te zijn om zo een zo ontspannen en comfortabel mogelijke rijbeleving te bieden. De brede middenconsole plaatst essentiële bedieningselementen onder direct handbereik, terwijl het gebruik van zacht en soepel leder, houtfineer en tot hoogglans gepolijste metalen details een comfortabele en eigentijdse ambiance creëren.

DESIGN

DESIGN

LEGENDARISCHE
COMMAND DRIVING
POSITION

De befaamde Command Driving Position van de Range Rover biedt altijd een uitstekend overzicht. De hoge zitpositie zorgt samen met het goede uitzicht door de grote ruiten voor een zelfverzekerd gevoel van controle. Van het allerzwaarste en onherbergzame terrein tot druk stadsverkeer – de Range Rover biedt onder alle omstandigheden een ontspannen, intuïtief en aangenaam rijgedrag.

DESIGN

DESIGN

SENSATIE VAN LICHT EN
RUIMTE

Het glazen panoramadak vult het interieur met licht en creëert een gevoel van extra ruimte en van betrokkenheid met de buitenwereld.

DESIGN

DESIGN

SVAutobiography

Vakmanschap raakt nooit uit de mode en 45 jaar expertise in het ontwerpen en bouwen van Range Rovers spreekt duidelijk uit elke SVAutobiography.

Voor nog meer personaliseringsmogelijkheden kan de carrosserie ook worden uitgevoerd in Duo-tone lak. Daarbij wordt de auto onder de taillelijn uitgevoerd in een van de negen beschikbare kleuren, terwijl het bovenste deel wordt gelakt in Santorini Black voor een prestigieuze uitstraling.

Van de unieke grille tot de vent blades op de voorportieren fluistert elk uniek element raffinement en aandacht voor detail.

DESIGN

DESIGN

FEILLOOS VAKMANSCHAP

Het interieur van de Range Rover SVAutobiography is het summum van verfijnd, exclusief en luxueus leven. Aandacht voor detail spreekt uit alles dat u ziet en aanraakt. Van de middenconsole achterin, met fleskoeler en uitklapbare werktafeltjes, tot het unieke stoelontwerp, op Long Wheelbase met uitklapbare onderbeensteun, straalt de auto zelfvertrouwen en kalme beheersing uit.

/

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

DE MEEST CAPABELE
LAND ROVER OOIT

De Range Rover is ontworpen om de meest geraffineerde, meest capabele Land Rover ooit te zijn. Met de toepassing van de nieuwste carrosserie- en ondersteltechnologieën zijn de all-terrain prestaties van de auto op een nog hoger niveau gebracht, zowel voor wat betreft omvang en gemakkelijke bruikbaarheid van zijn offroad-capaciteiten als voor zijn rijgedrag, handling en raffinement op de weg.

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

HYBRIDE TECHNOLOGIE BIEDT INDRUKWEKKENDE EFFICIENCY

De Range Rover Hybrid is getest op het meest uitdagende terrein, in de allerzwaarste testopstellingen en onder dezelfde extremen als elke andere Land Rover. De 3,0-liter SDV6 diesel levert samen met een 35 kW elektromotor dezelfde prestaties als de SDV8 diesel, maar met 10% (18 g/km) minder CO2-emissies dan de TDV6 diesel (164 g/km).

Aleutian Silver is beperkt beschikbaar. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie.

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

KALM EN
EVENWICHTIG
OP DE WEG

De Range Rover biedt een uitmuntende handling en een zelfverzekerd, wendbaar bochtgedrag. De krachtige benzine-, diesel- en hybride-aandrijving maakt gebruik van de nieuwste technologie.

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

BESTE IN KLASSE
BIJ WADEN
EN TREKKEN

Dankzij het nieuwe inlaatsysteem, dat lucht aanzuigt via het binnenste en buitenste motorkappaneel, kan de Range Rover waden door water tot een diepte van 900 mm. Het enorme trekgewicht van 3.500 kg wordt ondersteund door een programma technologisch geavanceerde systemen en functies die rijden met een trailer gemakkelijker en veiliger maken.

/

SPECIFICATIES - SAMENVATTING

BRANDSTOFVERBRUIK (GECOMBINEERD)

6,2l/100 km

Lichte, aluminium motoren en intelligente technologie zorgen voor een lager verbruik. Meetwaarden voor SDV6-hybride aandrijving.

BAGAGERUIMTE

909liter

De bagageruimte is royaal en kan nog verder worden vergroot door de achterbank neer te klappen (N.B.: bij Executive Class Seating achterin is de achterbank niet neerklapbaar).

DOORWAADDIEPTE

900mm

Berekend op een maximum doorwaaddiepte van 900 mm.

CO2-EMISSIES (GECOMBINEERD)

164g/km

De lichtgewicht aluminium carrosserieconstructie en efficiënte motoren dragen bij aan de lagere CO2-emissies. Meetwaarden voor SDV6-hybride aandrijving.

OPTIES & ACCESSOIRES

Personaliseer uw auto

INTERIEUR

Een programma interieurafwerkingen en speciale details waarmee u uw eigen, individuele interieur kunt samenstellen.

EXTERIEUR

Bepaal uw eigen stijl met de keuze uit een grote variatie aan kleuren en opties.

OPTIE PACKS

Een programma opties dat nog meer mogelijkheden biedt voor personalisering.

TECHNOLOGIE

Een uitgebreid programma intuïtieve technologieën onder handbereik.

ENTERTAINMENT

Zo gaat u niet alleen zelfverzekerd op weg, maar beschikt u ook over geavanceerde entertainmentfuncties.

ACCESSOIRES

Kies uitrusting om het meeste uit elke dag te halen.

ONTDEK HOE U UW AUTO KUNT PERSONALISEREN

Opties kiest u bij aankoop van uw auto, waarbij u op elk moment, niet alleen bij aankoop, originele Land Rover accessoires kunt toevoegen - afhankelijk van uw lifestyle of wensen.

TERUG

KIES UW UITVOERING

RANGE ROVER

Kies uw uitvoering

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.