BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

OPTIES & ACCESSOIRES

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

DEFENDER MET SILVER
DESIGN PACK

Maak uw Defender nog specialer met het Silver Design Pack. Hierbij worden dak, grille, koplampomlijstingen en middenconsole uitgevoerd in de accentkleur Indus Silver. ‘5-Spoke Dual Finish’ lichtmetalen velgen zijn standaard, evenals de witte richtingaanwijzers en achterlichten van het Bright Light Pack.

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

KRACHTIGE UITSTRALING

Het Black Design Pack voor de Defender Eastnor Special Edition heeft een geheel eigen stijl, met dak, grille, koplampomlijstingen, wielkastverbreders en middenconsole in Santorini Black. Daarnaast is de hemelbekleding uitgevoerd in Ebony. Privacy glas versterkt de krachtige uitstraling nog verder. Verder staat de auto op Gloss Black Sawtooth lichtmetalen velgen.

N.B.: in Nederland wordt de Defender Eastnor Special Edition geleverd met stoelbekleding in premium Windsor leder in de kleurencombinatie Ebony/Lunar.

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

NOG MEER INDIVIDUALITEIT
EN STIJL

Exterieuropties om uw Defender nog specialer te maken, zijn onder meer een grille en koplampomlijstingen in Brunel, en een dak in contrastkleur, met keuze uit Indus Silver, Santorini Black of Corris Grey. Accentueer de krachtige uitstraling met privacy glas.

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

ESTHETISCHE EN
PRAKTISCHE VELGOPTIES

In plaats van de standaard stalen velgen kunt u kiezen uit een aantal opties om de styling en de capaciteiten van uw auto aan te passen. Voorbeelden zijn Gloss Black Sawtooth lichtmetalen velgen en stalen heavy-duty velgen. Voor de zwaarste omstandigheden zijn sneeuwkettingen beschikbaar.

/

INTERIEUROPTIES

De ruime cabine en de comfortabele stoelen met lederen bekleding van de Defender.

STOELBEKLEDING IN HOOGWAARDIG LEDER

Kies uit drie kleurencombinaties voor de lederen stoelbekleding. In combinatie met Premium voorstoelen is ook het opbergvak tussen de voorstoelen bekleed met leder.

Offroad-expeditie: de Defender rijdend door de sneeuw.

COMFORT BIJ TEMPERATUREN ONDER NUL

Kies voor meer comfort op koude ochtenden met het Cold Climate Pack met verwarmbare voorstoelen en verwarmde voorruit.

Defender, Audiosysteem

AUDIOSYSTEEM

Geniet van CD's, radio, hands-free telefoneren en rechtstreeks muziek streamen naar het audiosysteem via Bluetooth<sup>®</sup>-technologie. Sluit een MP3-speler of USB-stick met muziek aan op de USB-poort of gebruik de 3,5 mm AUX-aansluiting om een externe audiospeler aan te sluiten.

Defender, Audiosysteem, Subwoofer

AUDIOSYSTEEM MET SUBWOOFER

Kies voor een nog betere audiobeleving met de radio/CD-speler met USB- en AUX-aansluiting, en Bluetooth<sup>®</sup> mobiele telefoon-integratiesysteem, in combinatie met de Upgrade audiosysteem met subwoofer tegen de achterzijde van de cubby box en tweeters in het dashboard.

TOEGANKELIJKHEID, TREKKRACHT & BESCHERMING

VEILIG EN BETROUWBAAR TREKKEN

De Land Rover optie- en accessoires-programma's bieden de keuze uit verschillende soorten trekhaken en bijbehorende accessoires. Alle geschikt voor een trekgewicht van 3.500 kg.

GEMAKKELIJK IN- EN UITSTAPPEN

Verschillende opstapjes, inclusief treeplanken en onder veerkracht opklapbare opstapjes maken veilig en gemakkelijk in- en uitstappen mogelijk.

BESCHERMING IN STIJL

Kies robuuste, aluminium traanplaat-bescherming voor de bovenzijde van de voorspatborden en/of voor de dorpels en voor- en achterbumper van uw auto.

BESCHERMING TEGEN VERBORGEN GEVAREN

De beschermstang voor de stuurinrichting onder de voorbumper en de geprofileerde aluminium bodembeschermplaat beschermen de besturing en de motor bij rijden over rotsachtig terrein.

ACCESSOIRES

De Recaro voorstoelen met stoelverwarming voor de Defender.

RECARO VOORSTOELEN

Verwarmbare stoel met stoffen middenpanelen en lederen zijwangen. Voorzien van Land Rover en Recaro logo’s. Inclusief inbouwset.

De Defender met verhoogde luchtinlaat.

VERHOOGDE LUCHTINLAAT

Ideaal voor stoffige rijomstandigheden. De luchtinlaat wordt bevestigd aan de voorste dakstijl en maakt verder gebruik van de montagepunten voor de normale luchtinlaat.

Het dakdragersysteem voor de Defender

SPORT-DAKDRAGERS

Deze dakdragers met hoge staanders bieden unieke mogelijkheden voor het meenemen van allerlei extra uitrusting. De Sport-dakdragers vormen de basis voor een compleet dakdragersysteem met diverse speciale houders.

De 16" ‘5-Spoke Dual Finish’ lichtmetalen velgen van de Defender.

VELGACCESSOIRES

Maak een keuze uit verschillende reservewielhoezen voor uw volwaardige reservewiel. Daarnaast biedt het accessoiresprogramma bijvoorbeeld spatlappen, sneeuwkettingen en ventieldopjes.