An error occurred creating a component.

Component with schema "Ready To Go Bar" and view "ready-to-go-bar" and title "ready-to-go-bar-discovery" and ID "tcm:289-82937".
(Error was "There must be a CTA on the Ready To Go box, component Id tcm:289-82937 is missing a CTA")


Als een van's werelds meest hoogwaardige, capabele en veelzijdige SUV's, is de Discovery 4 de perfecte auto voor mensen die houden van een actieve lifestyle.

GROUP MARKETING DIRECTOR JAGUAR LAND ROVER
GA ZELFVERZEKERD OP ONTDEKKINGSREIS

De Discovery 4 is altijd in zijn element, van rijden in de stad tot een weekend vol avontuur met het hele gezin.

KRACHTIGER EN GEDISTINGEERDER DAN OOIT

Met zijn iconische silhouet en doelbewuste houding geeft de markante styling van de Discovery 4 de auto een zeer eigentijdse uitstraling.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK VOOR ZEVEN VOLWASSEN PASSAGIERS

De oplopende zitrijen van de Discovery 4 verschaffen iedereen een uitstekend uitzicht. Een programma infotainment-opties en andere technologieën laat iedereen ontspannen en comfortabel genieten van elke rit.

GEBOUWD VOOR AVONTUUR

De Discovery 4 is elke auto die u maar nodig kunt hebben. Hij biedt ruimte aan bestuurder en tot zes passagiers, inclusief hun bagage, en trekt daarbij desgewenst ook nog een zwaarbeladen trailer
tot 3.500 kg.

ALL-NEW DISCOVERY

’S WERELDS MEEST VEELZIJDIGE SUV

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

CAPACITEITEN VORMEN
DE BASIS

Met een druk op de knop optimaliseert Terrain Response* de afstemming van motor, transmissie, gasklep en onderstelregelsystemen voor de betreffende ondergrond en rijomstandigheden. Dus of u nu moet rijden over asfalt, gras, grind, sneeuw, modder, sporen, zand of rotsen, de Discovery 4 maakt het u onwaarschijnlijk gemakkelijk.

*Indien beschikbaar

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

GEMAK DIENT DE MENS

Of u nu uw koffers pakt voor een weekend weg of voor de reis van uw leven, de gedeelde achterklep van de Discovery 4 maakt in- en uitladen gemakkelijker. Open de bovenste klep om snel en gemakkelijk (lichte) spullen in de bagageruimte te zetten of klap de onderste klep neer voor een lagere tilhoogte.

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

GERAFFINEERD
RIJCOMFORT

De bewoonde wereld achter u laten voor een trip naar de ongerepte natuur moet in alle opzichten een aangename belevenis zijn. Daarom is de Discovery 4 uitgerust met geavanceerde technologie die wegligging en handelbaarheid optimaliseert en die een meer betrokken en alerte rijbeleving mogelijk maakt. Voortaan is de reis ergens naartoe even plezierig als het verblijf op uw bestemming.

/

DESIGN

DESIGN

EEN KRACHTIG DESIGN

De grille, bumper en buitenspiegels voegen krachtige details toe aan het karakteristieke ontwerp van de Discovery 4, waarbij koplampen met signature-verlichting de eigentijdse stijl accentueren.

DESIGN

DESIGN

NEEM ALLES IN U OP

Met Land Rover's legendarische Command Driving Position heeft de bestuurder enerzijds een fantastisch zicht over weg en verkeer en anderzijds een nog beter uitzicht rondom. Potentieel gevaarlijke situaties worden eerder gezien, parkeren en offroad-rijden gaat gemakkelijker, en omdat alle belangrijke bedieningselementen direct onder handbereik zijn geplaatst, worden bovendien stress en vermoeidheid gereduceerd.

DESIGN

DESIGN

VEILIGHEID VOOR ALLES

Van woon-werkverkeer tot offroad-parcours, de geavanceerde veiligheidssystemen van de Discovery 4 werken samen om te allen tijde grip en stabiliteit te behouden. Daarnaast kunt u vertrouwen op de extra ondersteuning van de Emergency Brake Assist (EBA) en de zekerheid van front-, zij- en hoofdairbags.

/

SPECIFICATIES - SAMENVATTING

BRANDSTOFVERBRUIK (GECOMBINEERD)

7,8l/100 km

Met de 3,0-liter TDV6 dieselmotor met Stop/Start-systeem.

BAGAGERUIMTE

2.558liter

Met achterbank neergeklapt. Of u nu een weekend eropuit trekt of vertrekt voor de reis van uw leven, de Discovery 4 heeft meer dan voldoende ruimte.

TREKKEN

3.500kg

Het indrukwekkende trekgewicht van de Discovery 4 wordt aangevuld door de Trailer Stability Assist, die de stabiliteit van auto en trailer bewaakt.

BODEMVRIJHEID

310mm

Offroad rijhoogte met luchtvering en handmatig inschakelbare extra verhoging.

ACCESSOIRES

INTERIEUR

U kunt op elk moment originele Land Rover accessoires toevoegen, niet alleen wanneer de auto nieuw is. Het aanbod varieert van kinderzitjes tot beschermhoezen en van entertainment tot technische upgrades.

EXTERIEUR ACCESSOIRES

Verfraai het uiterlijk van uw auto met fraaie details, voeg bescherming toe om het risico op schade te reduceren en kies voor elementen die het offroad-gedrag optimaliseren.

DAKDRAGERS EN TREKHAKEN

Wanneer de auto is voorzien van roof rails kunnen verschillende soorten dakdragers worden gemonteerd. Met andere accessoires profiteert u van het hoge trekgewicht van uw Land Rover.

BEKIJK DE FILM
VELGEN EN ACCESSOIRES

Personaliseer het uiterlijk van uw Land Rover met lichtmetalen velgen en verfraai deze met stijlvolle accessoires.

THE OUTSIDER

Founder of Outside, America's first outdoor lifestyle magazine, Larry Burke takes us around his New Mexico ranch behind the wheel of Land Rover Discovery 4

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.