Volg in de voetsporen van de Aboriginals, reizend in Land Rover's nieuwe Discovery Sport, en doorkruis gloeiende zandduinen en passeer zandstenen rotswanden en historische rivierbeddingen van de Australische woestijn.

DE SPECTACULAIRE OUTBACK

Bij aankomst in Alice Springs wordt u verwelkomd door het team en maakt u kennis met de Land Rover vloot. U leert uw auto kennen in het adembenemende West MacDonnell gebergte, voordat u terugkeert naar de basis voor een feestmaal bij het fameuze Hanuman restaurant.


De volgende dag vertrekken we naar het Finke Gorge National Park. Hier gaat u op pad over avontuurlijke offroad-paden langs de loop van de 350 miljoen jaar oude Finke rivier en meandert u door de Red Gums en over rotsachtige rivierbeddingen van de Palm Valley. Dan gaat het verder naar de oase van het Watarrka National Park, de achtergrond voor uw verblijf in het panoramische Kings Canyon Resort.

Ons avontuur door de Outback gaat verder naar Ayres Rock, naar een geïsoleerd gelegen duin vlakbij Uluru en de luxueuze, van glazen wanden voorziene tenten van Longitude 131°. Onder de sterrenhemel van het zuidelijk halfrond ademt u de sfeer van vroege Australische pioniers, met in elke ruimte unieke kaarten en kunstwerken.


De reis gaat nu naar het zuiden, diep de Pitjantjatajara Lands van centraal Australië in. U test de nieuwe Discovery Sport op stoffig terrein, langs de indrukwekkende Mount Conner to Cave Hill, thuisland van het Anangu volk. Hier zullen onze inheemse gastheren de Aboriginal cultuur en historie met ons delen, inclusief het fundamentele principe van 'Tjukurpa' en de indrukwekkende rotsschilderingen van het Seven Sisters scheppingsverhaal.


Terug bij Longitude 131°, geniet u van drankjes op de Dune Top terwijl de zon ondergaat aan het slot van een ongelooflijk avontuur.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.