BEST OF BRITISH

KASTELEN, COTSWOLDS EN SHAKESPEARE

Deze unieke reis door het historische landschap en langs het erfgoed van Engeland begint in het Milestone hotel in Londen. Van hieruit rijdt u naar Stratford-upon-Avon voor een exclusieve theatervoorstelling van de Royal Shakespeare Company.

Voordat u Warwickshire verlaat, krijgt u een speciale rondleiding door de Land Rover fabriek in Solihull voor een kijkje achter de schermen bij de productie van onze auto's.

Reis door het fantastische landschap van de Cotswolds, waarbij u prachtige landhuizen en pittoreske dorpjes bezoekt op weg naar Eastnor Castle in de verstilde Malvern Hills. Hier kunt u uw offroad-vaardigheden testen en zelf Land Rover's legendarische offroad-capaciteiten beleven.

Eastnor's prachtige kasteel vormt daarbij een schitterende achtergrond tijdens dit avontuur. Luxueuze slaapkamers, toonaangevend comfort en perfecte service zorgen ervoor dat u kunt genieten van aangename en ontspannen avonden na de opwindende en inspannende driving challenges overdag.

Tot slot krijgt u de gelegenheid om een van de meest iconische sportevenementen van Groot-Brittannië bij te wonen. Van exclusieve toegang tot het tenniskampioenschap in Wimbledon tot het hoogtepunt van de paardensport: de Burghley Horse Trials.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.