BOTSWANA

WILDE DIEREN EN WILDERNIS

Het avontuur begint al voordat u uw eerste bestemming bereikt, met een vlucht over de Okavango Delta op weg naar uw luxueuze kamp in het Moremi Game Reserve.

Gezeten achter het stuurwiel van een Land Rover Discovery of in een mokoro kano, maakt u in het gezelschap van professionele gidsen kennis met de unieke flora en fauna van deze 'Roofdier-hoofdstad van Afrika'. Zowel op land als via de talloze waterwegen van het gebied.

U geniet van de ultieme self-drive safari tijdens uw tocht door het gevarieerde en uitdagende terrein, op zoek naar een glimp van de 'Big 5'. Daarbij wordt u overal begeleid door de capabele instructeurs van Land Rover Experience.

's Nachts dineert u onder de unieke sterrenhemel van het zuidelijk halfrond.

Naarmate u dieper de bush in trekt, ziet u meer en meer wilde dieren, bijvoorbeeld bij het Savute Channel. Hier kunt u bijvoorbeeld de duizend jaar oude San-rotsschilderingen bewonderen, voordat u vertrekt naar het Chlobe National Park en de fameuze, luxueuze Sun Downer Cruise.

De perfecte afsluiting van een onvergetelijk avontuur.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.