Een ontdekkingsreis door een land van geheimen en over vulkanisch terrein in een Discovery, inclusief een kennismaking met enkele van de mooiste en meest uitdagende landschappen en natuurverschijnselen op aarde.

GEISERS, GLETSJERS EN HET MAGISCHE NOORDERLICHT

Hoewel klein in oppervlak, herbergt het eiland IJsland gigantisch veel geheimen. Vergezeld door ervaren gidsen en instructeurs met ongeëvenaarde lokale kennis, konden de deelnemers deze geheimen zelf ontdekken.


Het avontuur begon aan de prachtige zuidkust, achter het stuur van de Discovery, om het landschap te verkennen. Daarbij werd eerst de rijvaardigheid geoefend op de opmerkelijke zwarte zandstranden, voor het vertrek naar de adembenemende Skogafoss waterval.

's Nachts kon worden ontspand in een prachtige accommodatie, inclusief visuele animatie door het magische noorderlicht. Na een comfortabele en ontspannende nacht, werden de deelnemers de volgende dag experts in het rijden op sneeuw en ijs, tijdens de rit door het historische Thingvellir National Park. Daarbij werd uiteraard gestopt bij de beroemde Geyser heetwaterbron en bij de spectaculaire Gulfoss waterval, een van IJslands allermooiste attracties.


De reis werd afgesloten in Reykjavik om de sfeer te proeven van deze levendige stad, gevolgd door een memorabele nacht in een prachtig boutique hotel.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.