IJSLAND

GEISERS, GLETSJERS EN HET MAGISCHE NOORDERLICHT

Hoewel klein in oppervlak, herbergt het eiland IJsland gigantisch veel geheimen. Dit is uw kans om, vergezeld door ervaren gidsen en instructeurs met ongeëvenaarde lokale kennis, deze geheimen zelf te ontdekken.

Ons avontuur begint aan de prachtige zuidkust, waar u achter het stuur stapt van de nieuwe Discovery Sport en de kans krijgt om de opmerkelijke zwarte zandstranden te verkennen. Later, wanneer de kronkelende route u door het historische Thingvellir National Park leidt, stopt u bij de beroemde geiser warmwaterbronnen, voordat u uw reis vervolgt naar de spectaculaire Gullfoss waterval, een van IJsland's allermooiste attracties.

Wat is er 's nachts mooier dan om te ontspannen in een oneindig lijkend zwembad van het wereldberoemde ION hotel, met de kans op visuele animatie door het magische noorderlicht. Ontspanning die u zeker kunt waarderen na een dag vol avontuur langs oude gletsjers en over de afgelegen, met sneeuw bedekte hooglanden van Kaldidalur.

Tot slot gaat de reis terug naar de levendige hoofdstad Reykjavik, waar u geniet van een memorabele nacht in het luxueuze boutique hotel 101.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.