ADVENTURE TRAVEL NAMIBIA

Kies uit twee verschillende tochten van 8 dagen die zijn ontwikkeld om het beste te halen uit het noorden en uit het zuiden.

/

ADVENTURE TRAVEL UTAH

Ga mee op een uniek avontuur van 5 dagen in Utah, inclusief 3 dagen offroad-rijden.

/

ICE ACADEMY

Arjeplog, dat helemaal op de rand van de Zweedse poolcirkel ligt, is een surrealistische en betoverende bevroren wildernis. Op deze evenzeer serene als extreme plek hebt u overal waar u maar kijkt een uitzicht van epische proporties. Het is dus niet alleen de koude lucht die uw adem doet stokken.

/

ADVENTURE TRAVEL BESTEMMINGEN

 • SCHOTLAND

  Tijdens deze reis door de Scottish Highlands werden het prachtige, ongerepte terrein en het stoere landschap ontdekt. Een beleving rijk aan erfgoed, met unieke toegang tot oude kastelen en 's werelds beste single malts.
  MEER TONEN MINDER TONEN
 • IJSLAND

  Deze ontdekkingsreis door een land van geheimen, werd gemaakt over vulkanisch terrein in de Discovery Sport. Er werd kennisgemaakt met enkele voorbeelden van de allerfraaiste, maar ook zeer uitdagende natuur op aarde.
  MEER TONEN MINDER TONEN
 • BEST OF BRITISH

  Een reis door de historische landschappen en het unieke erfgoed van Engeland, vanachter het stuurwiel van een Discovery. Deelnemers genoten van opwindend offroad-rijden, een exclusief kijkje achter de schermen bij Land Rover en luxueuze, traditioneel Britse accommodaties.
  MEER TONEN MINDER TONEN
 • MAROKKO

  Een reis ver van de gebaande paden door het opmerkelijke Atlasgebergte, in het comfort van 's werelds meest capabele auto. Tijdens het programma werden de enorme soeks van Marrakesh ontdekt, werd verbleven in luxueuze hotels en genoot men van de smakelijke, lokale keuken.
  MEER TONEN MINDER TONEN
 • SPANJE

  Spanje's prachtigste routes werden ontdekt van achter het stuurwiel van een Land Rover. Daarnaast werden de beste Catalaanse wijnen geproefd en genoot men van de bergachtige schoonheid van Montserrat.
  MEER TONEN MINDER TONEN

EERDERE ADVENTURES

Ontdek onze wereld van ontdekking en avontuur

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.