INDIA

TIJGERS & PALEIZEN

Tijdens dit onvergetelijke avontuur beleeft u het allerbeste dat India heeft te bieden. De reis combineert India's uitzonderlijke historie met rijke jungle-flora en -fauna. Maar ook de uitdagingen van diepe ravijnen en dichte bebossing. Het resultaat is een unieke belevenis.

Na de start in Delhi volgt de route minder druk bereden wegen het binnenland in, door een gebied rijk aan dieren, waarbij meer dan voldoende gelegenheid is om tijgers, prachtige vogels, axisherten en de Indische antilope te observeren.

Reizend door de heuvels van het Pench National Park, achter het stuur van een Land Rover Discovery, kunt u genieten van de luxe, het comfort en de enorme sensatie van rijden door deze afgelegen gebieden. Het reisschema omvat ook de pracht en praal uit het Mughal-tijdperk, zoals de Taj Mahal, maar ook Rajasthan en de ‘roze stad’ Jaipur.

Dit Indiase avontuur wordt georganiseerd van november tot en met december. Indien u met ons meereist tijdens de laatste expeditie, wilt u misschien ook een bezoek brengen aan de British Polo Day in Jodhpur. Hier wordt u onthaald op een exclusief bezoek aan het paleis van de Maharajah, een betoverende aaneenschakeling van modeshows, cocktail party's en diners, en de opwinding van polowedstrijden van topniveau.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.