Een reis ver van de gebaande paden door het opmerkelijke Atlasgebergte, in het comfort van 's werelds meest capabele auto. Ook de enorme soeks van Marrakesh, verblijf in luxueuze hotels en de smakelijke, lokale keuken behoorden tot het programma.

KLEUR, CULTUUR EN AVONTUUR

Deze Marokkaanse reis tot diep in het hart van Noord Afrika ging via historische routes en offroad-paden, langs stranden, bossen, woestijnduinen en nog veel meer.


Het avontuur begon in Marrakech, waar de ervaring van de lokale gidsen van onschatbare waarde bleek, tijdens een rondleiding door de drukke, levendige souks en het doolhof van straatjes van de Medina, waarbij men prachtige, verborgen schatten kon ontdekken.


Vervolgens ging de reis naar de kustplaats Essaouira. Beschut door de muren van de medina, gelegen in de baai van deze historische stad, kon de unieke charme van deze lokale vissersstad worden ervaren.

Gezeten achter het stuurwiel van de Discovery reed men door een land dat Midden-Oosterse magie combineert met Berber-traditie en Europese flair. Onderweg werd gestopt om rijke Marokkaanse smaken te proeven in uitstekende lokale restaurants, terwijl werd gelogeerd in enkele van de meest luxueuze accommodaties van Marokko.


Onder begeleiding van ervaren Land Rover Experience instructeurs werd gereden over het stoere Marokkaanse terrein, inclusief de voetheuvels van het Atlasgebergte. Daarbij werd genoten van de spectaculaire en panoramische vergezichten van het golvende landschap, inclusief de Agafay woestijn, waar de nacht werd doorgebracht in een luxueus tentenkamp.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.