MAROKKO

KLEUR, CULTUUR EN AVONTUUR

Onze Marokkaanse reis brengt u diep in het hart van Noord Afrika en voert u via historische routes en offroad-paden langs stranden, bossen, woestijnduinen en nog veel meer.

Gezeten achter het stuurwiel van de dynamische Range Rover Sport rijdt u door een land dat Midden-Oosterse magie combineert met Berber traditie en Europese flair. Onderweg pauzeren we voor een uitgebreid feestmaal in het befaamde familierestaurant Chalet de la Plage.

Uw bestemming is de kuststad Essaouira. Hier, beschermd tegen de altijd waaiende wind door de muren van de medina, bevindt zich uw exclusieve suite in de Villa de L'o, verstopt in de baai van deze oude stad.

In de volgende stap worden uw vaardigheden op de proef gesteld, op uw route langs de antieke stad Taroudent op weg naar het ruige Atlasgebergte. Terwijl u meandert door een stijgende aaneenschakeling van haarspeldbochten, geniet u vanuit het comfort van uw Range Rover Sport van de panoramische uitzichten over het romantische woestijnlandschap.

In Marrakech zal de ervaring van onze lokale gidsen van onschatbare waarde zijn, wanneer ze u meenemen op een rondleiding door de drukke, levendige souks en het doolhof van straatjes van de Medina en u helpen bij het ontdekken van prachtige, verborgen schatten.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.