SCHOTLAND

HISTORISCHE LANDSCHAPPEN EN ERFGOED

Onze Keltische reis begint in Edinburgh, waar u verblijft in het exclusieve Waldorf Astoria hotel. Edinburgh is een stad vol verhalen, waarvan vele hun oorsprong hebben binnen de historische muren van Edinburgh Castle. Uiteraard staat een exclusieve rondleiding van dit kasteel op de agenda, samen met een bezoek aan Holyrood Palace, een van de residenties van The Queen.

Vervolgens vertrekt u voor een uitdagende offroad-rit over de historische Land Rover paden van de Atholl Estate. En na een dag vol rij-avonturen kunt u uw geluk beproeven bij het kleiduivenschieten en vissen, of ontspannen in een spa van wereldklasse.

In een lokale boutique-stokerij kunt u sublieme single malts proeven, voordat u wordt teruggereden naar de warme ambiance van uw luxueuze accommodatie in enkele van Schotland's meest prestigieuze kastelen.

Tot besluit rijdt u naar Gleneagles, een van de meest beroemde hotels van Schotland. Hier krijgt u exclusieve toegang tot de wereldberoemde golfbaan, gevolgd door een diner in Andrew Farilie's Michelin tweesterren restaurant.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.