Ontdek het Afrika ten zuiden van de Sahara en de wildernis van de Serengeti vanuit het comfort van 's werelds meest capabele auto's. Dit is het summum van wildlife safari's, met exclusieve toegang, luxe en persoonlijke aandacht.

DE ULTIEME SAFARI

Gezeten in een Land Rover Discovery geniet u van deze ultieme ervaring; een uniek safari-avontuur, waarin u oog-in-oog komt te staan met het wild in de bush en grote open savannes, en met baobabs bezaaide kreken oversteekt. Een fantastische manier om zelf de enorme kuddes wildebeesten te zien tijdens hun trek door de Serengeti tijdens hun jaarlijkse, grote migratie.


U reist veilig in het vertrouwenwekkende gezelschap van Land Rover Experience-instructeurs, u wordt persoonlijk begeleid door professionele gidsen en u geniet van de luxueuze accommodaties en catering die uniek is voor Abercrombie & Kent.

U wordt uitgenodigd om zelf de capaciteiten van de auto's uit te testen tijdens onze tochten door dit bijzondere gebied. Maar wij hebben ook voldoende tijd ingebouwd om te ontspannen en genieten. Inclusief een 'silver service' van begin tot eind, met de hoogste kwaliteit en verse lokale ingrediënten.


Zelfs het brood wordt dagelijks vers gebakken in grondovens en bij het vallen van de avond staan de drankjes voor u klaar.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.