HANNAH WHITE

EEN GELAUWERDE SOLO ZEILER EN AVONTURIER, DIE ALS DOEL HEEFT DE VOLGENDE GENERATIE TE INSPIREREN

Hannah, 31, is een avonturier, zeiler en presentator die dol is op het fantastische, Britse buitenleven. Of Hannah zich nu halverwege een berghelling bevindt, de Atlantische Oceaan overzeilt, of aan het hardlopen is in de natuur, zij is vastberaden om haar indrukwekkende avonturen en succesvolle TV-carrière te gebruiken om andere mensen over de hele wereld te inspireren om zelf het plezier van actief buiten bezig te zijn te ontdekken.

IMG_3065_fh_1

Hannah maakte voor het eerst naam voor zichzelf in de wereld van single-handed zeezeilen. Na drie keer solo de Atlantische Oceaan te hebben overgezeild, is zij geen vreemde van uitdagingen op water en land. Na het behalen van een uitstekende tweede plaats in haar meest recente Solo Atlantic-race, ging Sarah aan het werk als TV-presentator. Ook in deze wereld is Hannah succesvol gebleken; een succes dat ze nog steeds verder uitbouwt via haar eigen avonturen en haar TV-werk, zoals het presenteren van de Olympische Spelen 2012 in Londen en het programma Countryfile op BBC 1.

Het hoogtepunt van Hannah's zeilcarrière was in 2009, toen zij een podiumplaats won in een van de zwaarste single-handed oceaanraces ter wereld, de Original Single Handed Transatlantic Race (OSTAR). Na als jongste vrouw in de 2005-editie van deze race mee te hebben gezeild, bewees haar succes in de race van 2009 niet alleen haar zeiltalent, maar ook haar overduidelijke talent voor presenteren en communiceren. 

Na het winnen van de mediaprijs in 2009 (op basis van stemmen van het publiek), heeft Hannah een succesvolle, internationale carrière opgebouwd als TV-presentator, zeiler en avonturier. Ze werkt bijvoorbeeld als live presentator en commentator bij verschillende internationale sportevenementen, inclusief de Extreme Sailing Series en Premiership Rugby.

Hannah's avonturen blijven inspireren, waarbij 2015 een bijzonder jaar beloofd te worden met twee wereldprimeurs in Groot-Brittannië en internationaal, met zeilen en avontuur als basis voor wat zij doet, terwijl zij haar ongelooflijke verhalen over de hele wereld communiceert.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.