LAND ROVER AMBASSADEURS

BEN SAUNDERS

De Britse poolreiziger Ben Saunders was de jongste en slechts één van drie mensen die ooit solo naar de Noordpool zijn geskied. In 2014 voltooide hij Captain Scott's Terra Nova Expedition uit 1912. Hij is wereldwijd merkambassadeur voor Land Rover.

/

MERKAMBASSADEURS

MONTY HALLS

Voor natuurbeschermer en filmmaker Monty Halls creëerde Land Rover op basis van de Defender een mobiel duikcentrum, dat werd gebouwd volgens zijn precies omschreven wensen.

LEES VERDER
HANNAH WHITE

Land Rover ambassadeur voor zeilen, Hannah White, is een avonturier die dol is op het fantastische, Britse buitenleven en die geen uitdaging op water of land uit de weg gaat.

LEES VERDER
ED STAFFORD

Door te voet langs de hele lengte van de Amazone rivier te trekken, demonstreerde Ed Stafford dat met kracht en uithoudingsvermogen het schijnbaar onmogelijke haalbaar is.

LEES VERDER
BEN SAUNDERS

Deze poolreiziger daagt zichzelf uit onder de allerzwaarste omstandigheden op aarde en wordt geïnspireerd door voorbeelden van helden uit het verleden.

LEES VERDER

KENTON COOL

De Britse bergbeklimmer Kenton Cool heeft maar liefst 11 keer Mount Everest beklommen. Zijn uitzonderlijke klimprestaties en baanbrekend gebruik van de nieuwste technologieën passen perfect bij Land Rover's visie op avontuur.

/

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.