BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

EXPERIENCE TRAININGEN

Training experience: Land Rover modellen tijdens een offroad-experience.

LEVEL 1 EXPERIENCE

Ontwikkel uw rijvaardigheid onder begeleiding van professionele instructeurs en krijg een groter begrip van controle van de auto, omgaan met obstakels en het beoordelen van moeilijke rijomstandigheden, inclusief het rijden op steile hellingen, maken van afdalingen, rijden op dwarshellingen en maken van doorwadingen.

Land Rover Level 2 Experience.

LEVEL 2 EXPERIENCE

Ontdek uitdagend terrein en verbeter uw rijvaardigheid onder begeleiding van een gekwalificeerde instructeur. Oefen verschillende offroad-elementen en krijg meer zelfvertrouwen om zelf offroad op avontuur te gaan. Zodra u de Level 1 Experience hebt afgerond, bent u klaar voor de geavanceerde Level 2 Experience.

Land Rover Advanced Experience lvl 3

LEVEL 3 EXPERIENCE

De Level 3 Experience is een extreem avontuur, volledig ontworpen om de maximale capaciteit van een Land Rover tot in het uiterste te ervaren en te testen. In grillig terrein voert u zeer uitdagende proeven uit waarbij vaardigheid, een flinke dosis lef en samenwerking onontbeerlijk zijn. Volbrengt u deze expeditie, dan hebt u uw eigen grenzen aanzienlijk weten te verleggen en mag u uzelf Master of Experience noemen.

Land Rover Recovery Experience

RECOVERY EXPERIENCE

Tijdens deze training leert u hoe u een auto veilig en effectief uit situaties kan halen zonder het gebruik van een lier. U raakt bekend met de verschillende materialen en technieken die hierbij van pas kunnen komen

Land Rover Experience op maat: Op avontuur in Warschau.

MOBIELE EXPERIENCE

Ons team kan ook een unieke offroad rijbeleving verzorgen op een locatie van uw keuze. Deze unieke en gedenkwaardige dag wordt volledig afgestemd op uw wensen.

Specialist-Training_ssc-6

WINCHING EXPERIENCE

Het hoofddoel van deze training is u de techniek en werking van de lier te leren begrijpen en uw liervaardigheid in verschillende situaties te vergroten. De Winch Experience is bedoeld voor recreatieve en professionele gebruikers die rijden in een met een lier uitgeruste Land Rover.

EXCLUSIEVE
GROEPSPROGRAMMA'S

Land Rover Experience organiseert exclusieve programma’s voor uw relaties of collega’s. Hebt u iets te vieren? Is het tijd voor een teambuildingsessie? Wilt u uw relaties beter leren kennen? Of wilt u de reactiesnelheid van uw medewerkers aanscherpen? Wij kunnen een Experience samenstellen die naadloos aansluit op uw doelen.

Land Rover Experience biedt een scala aan spectaculaire avonturen die uw gasten zich nog lang zullen heugen. Zo kunnen groepen het in teamverband tegen elkaar opnemen in een sensationele rit over een ruig offroad-parcours tijdens de Land Rover Challenge. Of gaat u met uw relaties op ontdekkingsreis? Een andere mogelijkheid is een zoektocht naar het ultieme avontuur tijdens een meerdaagse expeditie. Elk programma is een combinatie van behendigheidstraining, actie, samenwerking en pure fun.

/

TRAININGEN VOOR
PROFESSIONALS

Onze trainingen voor professionele gebruikers worden verzorgd door ervaren instructeurs van Land Rover Experience en zijn mogelijk op verschillende niveaus. Hierbij wordt ingegaan op alle aspecten die voor u van belang zijn.

TRAININGEN VOOR
PROFESSIONELE GEBRUIKERS

Tijdens de training voor professionele gebruikers wordt ingegaan op het type vierwielaandrijving van uw auto, het maken van een risicoanalyse, de inspectie van de auto zodat deze operationeel blijft en het doorkruisen van diverse soorten terrein. Deze cursus kan ook op locatie worden gegeven. Prijs per persoon: op aanvraag.

De instructeurs van Land Rover Experience begeleiden u gedurende de hele dag en kunnen al uw vragen beantwoorden. Deze cursus wordt ondersteund met de Land Rover Defender. Wij geven deze cursus echter bij voorkeur in de auto van de cursist, aangezien deze cursus praktijkgericht is en het type auto en het betreffende terrein bepalend zijn voor de inzet. De invulling van het programma is afhankelijk van het doel en zal met u worden samengesteld.

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Gisela Rust via telefoonnummer: 0418-579615

RIJDEN MET TRAILER

De Land Rover Experience cursus rijden met een trailer is bedoeld voor recreatieve en professionele gebruikers die (van plan zijn om te gaan) rijden met een trailer. De cursus behandelt rijden en manoeuvreren met verschillende soorten trailers. Daarnaast wordt aandacht besteedt aan beladen, noodstops en stabiliteit. Prijs per persoon: op aanvraag.

/

RONDLEIDINGEN BIJ LAND ROVER

VIP Range Rover rondleiding in de Land Rover fabriek in Solihull.

VIP RANGE ROVER RONDLEIDING

Na uw ontvangst door uw persoonlijke begeleider, wordt u ondergedompeld in de wereld van Range Rover in Solihull. Uw rondleiding begint met een bezoek aan het Meridian<sup>TM</sup> Theatre, waarna u door een chauffeur naar belangrijke onderdelen van het productieproces wordt gereden. Uw VIP-rondleiding is inclusief drankjes, een persoonlijke begeleider en toegang tot speciale afdelingen.

Solihull fabriek: Het productieproces van de Range Rover.

SOLIHULL FABRIEKSBEZOEK

Neem een exclusief kijkje achter de schermen bij Land Rover, met een rondleiding langs de nieuwste state-of-the-art productiefaciliteiten in Solihull, waar de Range Rover, Range Rover Sport en Discovery worden gebouwd. Bekijk het zorgvuldig gestuurde carrosserieconstructie-proces en ontdek hoe auto's worden afgebouwd totdat ze klaar zijn om aan klanten te worden geleverd.

Halewood fabriek: Het productieproces van de Range Rover Evoque.

HALEWOOD FABRIEKSBEZOEK

Maak een rondleiding door de Land Rover fabriek in Halewood en bekijk het productieproces van de Range Rover Evoque en de Discovery Sport. Bekijk het persen van de panelen, het lassen, afdichten en monteren van carrosseriepanelen, voordat de auto's beginnen aan hun reis door de 3 kilometer lange afbouwlijn. Aan het einde hiervan rollen de auto's volledig getest en klaar voor de klanten van de productielijn.

Range Rover Configuratie

RANGE ROVER CONFIGURATIE

In een een-op-een sessie, begeleiden onze experts u bij de keuze uit fantastische lakkleuren voor uw auto en bij de coördinatie met luxueuze lederen bekledingen en fraaie, houten interieurafwerkingen om zo uw eigen, unieke Range Rover te creëren. U krijgt ook unieke toegang tot speciale productie-afdelingen, waar u kunt zien hoe de auto wordt gebouwd. <br></br>Bel voor meer informatie met: +44 (0)121 347 2538

RONDLEIDING SOLIHULL

Naast het door Land Rover Nederland georganiseerde Home of the Legend fabrieksbezoek kunt u ook op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan de Land Rover fabriek in Solihull. Tijdens een rondleiding langs de productiefaciliteiten krijgt u een beter beeld van het productieproces van de Range Rover, Range Rover Sport en Discovery.

De rondleiding volgt het productieproces van de modellen vanaf de carrosserieconstructie tot aan de eindcontrole, zodat u een goed beeld krijgt van het complete proces.

Daarnaast kunt u uw bezoek uitbreiden met bijvoorbeeld een kennismakingsrit van een uur over het Land Rover Experience offroad-terrein in Solihull, zodat u de all-terrain capaciteiten van een Land Rover zelf kunt ervaren.

RONDLEIDING HALEWOOD

Tijdens een rondleiding door de Land Rover fabriek in Halewood leert u zelf het productieproces van de Range Rover Evoque en Discovery Sport kennen. Bekijk het persen van de panelen, het bouwen van de carrosserie, inclusief lassen en afdichten van naden, voordat de auto zijn reis begint langs de drie kilometer lange afbouwlijn. Deze wordt afgesloten met de eindcontrole, waar de auto zorgvuldig wordt getest en gecontroleerd om te garanderen dat hij voldoet aan Land Rover’s zware kwaliteitseisen en klaar is voor de klant.

Daarnaast kunt u uw bezoek uitbreiden met bijvoorbeeld een kennismakingsrit van een uur over het Land Rover Experience offroad-terrein in Halewood, zodat u de all-terrain capaciteiten van een Land Rover zelf kunt ervaren.

HOME OF THE LEGEND

Regelmatig organiseert Land Rover Nederland in het kader van Beleef Land Rover fabrieksbezoeken aan Solihull. Solihull is de geboorteplaats van Land Rover. Hier wordt al sinds 1948 de ‘Top Gear Car of The Century’ gebouwd, de Land Rover Defender. Waarschijnlijk één van de meest authentieke auto’s ooit, voor iedereen direct herkenbaar.

Jarenlang is het voor het publiek niet mogelijk geweest om de fabriek te bezoeken. Maar sinds de nieuwe Range Rover is geïntroduceerd, is er veel veranderd en is het dus absoluut de moeite waard om de innovatieve en bijzondere productielijnen van Land Rover te bekijken. U start bij het persen van de panelen van de Land Rover modellen en u kijkt toe hoe uiteindelijk een volledige Land Rover van de band rolt.

/