LEVEL 2

De Level 2-training gaat verder waar Level 1 ophoudt en biedt meer vaardigheidstraining. Verder is het parcours zwaarder en is er meer aandacht voor techniek. Voor dit niveau zult u in staat moeten zijn zelfstandig hellingen en afdalingen foutloos te nemen. U rijdt in de Land Rover van uw keuze. 

Full_Day_ssc_1

Prijs per persoon: € 420,- (excl. BTW) 

De Level 2-cursus wordt georganiseerd rond drie verschillende thema’s: 


  1. Gevorderde rijtraining met als achtergrond autotechniek; deze vorm gaat nog verder in op de technische capaciteiten van de Land Rover naar keuze.

  2. Voorbereiding op een reis of expeditie; u wordt voorbereid op het reizen en de daarmee samenhangende kennis omtrent het verlaten van de verharde wegen op vakanties of avontuurlijke trips in de Land Rover van uw keuze.

  3. Voorbereiding op de Level 3-cursus.

Uiteraard bieden wij u ook hiervoor een prachtige locatie, ditmaal het veelzijdige Land Rover Experience Centre Wülfrath in Duitsland. Ook hier staat uiteraard een enthousiast team van professionele instructeurs klaar, om u een onvergetelijke en leerzame dag te bezorgen. 

Prijs is inclusief catering, bewijs van deelname en verzekering op basis van een collectieve ongevallenverzekering. 

Agenda

Land Rover Experience Level 2-cursussen worden gehouden op de volgende data – of neem contact met ons op voor specifieke wensen. 

  • Vrijdag 23 maart 2018
  • Vrijdag 28 september 2018
  • Vrijdag 30 november 2018

Alle genoemde data onder voorbehoud. 

Inschrijving 

Zodra een volledig inschrijfformulier is ontvangen, ontvangt u 4 weken voor aanvang een factuur. Na ontvangst van betaling worden toegangsbewijs en overige relevante documenten toegestuurd. Kledingadvies Warme kleding die vies mag worden, stevige waterdichte schoenen of laarzen. Eventueel droge reservekleding. 

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Gisela Rust per email info@landroverexperience.nl en via telefoonnummer: 0418-579615

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.