WINCHING

De Land Rover Experience Lier Training is bedoeld voor recreatieve en professionele gebruikers die rijden in een met een lier uitgeruste Land Rover. Voor de training is enige kennis van offroad-rijden vereist en wij adviseren dan ook eerst de Level 1 Cursus te volgen. U rijdt in de Land Rover Defender.

Specialist-Training_ssc_1

Agenda

Land Rover Experience Winching-cursussen worden gehouden op de volgende data – of neem contact met ons op voor specifieke wensen.

  • Zondag 18 maart 2018
  • Zaterdag 7 april 2018
  • Zondag 6 mei 2018
  • Vrijdag 6 juli 2018
  • Zondag 2 september 2018
  • Vrijdag 5 oktober 2018
  • Zondag 11 november 2018

Prijs per persoon: € 295,- (excl. BTW);

De training wordt verzorgd door ervaren instructeurs van Land Rover Experience. Door jarenlange ervaring en training is er een trainingspakket samengesteld dat zelfs ervaren gebruikers naar een hoger en vaak veiliger niveau zal brengen. 

De training wordt gegeven met auto’s van Land Rover Experience, maar er is altijd de mogelijkheid dat er naar uw eigen auto wordt gekeken, zodat uw eventuele specifieke vragen ook kunnen worden beantwoord. 

Tijdens de training leert u: basis handelingen gebruik lier, inspectie van materiaal, onderhoud materiaal, berekenen belasting op lier en materiaal, verschillende bergingen zoals enkele lijn berging/dubbele lijn berging/bergen onder een hoek. 

Voor professionele gebruikers kan deze training met een examen worden afgesloten. 

Deze cursus vindt plaats op de locatie Land Rover Experience Park te Kerkdriel. 

Prijs is inclusief catering, bewijs van deelname en verzekering op basis van een collectieve ongevallenverzekering. 

Inschrijving 

Zodra een volledig inschrijfformulier is ontvangen, ontvangt u 4 weken voor aanvang een factuur. Na ontvangst van betaling worden toegangsbewijs en overige relevante documenten toegestuurd. 

Kledingadvies 

Warme kleding die vies mag worden, stevige waterdichte schoenen of laarzen. Eventueel droge reservekleding. 

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Gisela Rust via telefoonnummer: 0418-579615

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.