DE MEEST LUXUEUZE AUTOREIS TER WERELD - MET LAND ROVER

Land Rover en de befaamde luxueuze reispartner Abercrombie & Kent hebben een unieke en ongeëvenaarde reis aangekondigd.

Deze absoluut unieke reis doet vijf werelddelen, acht landen en negen van de beste hotels ter wereld aan. Tijdens deze reis kunnen gasten de mooiste routes ter wereld ontdekken vanuit de Range Rover SVAutobiography, de meest luxueuze Land Rover ooit.

Deze 21-daagse reis biedt ongeëvenaarde luxe; gasten genieten van maaltijden in wereldberoemde restaurants en nemen deel aan unieke activiteiten, zoals lessen in het maken van persoonlijke parfums te midden van de met lavendel begroeide heuvels van de Provence, picknicken tussen de toppen van de Alpen, en het rijden van de mooiste routes ter wereld, zowel on- als offroad.

De reis bezoekt iconische steden en plekken, inclusief Nice, het Comomeer, Marrakech, de Grand Canyon, het Alamo Observatory in Chili, beklimmen van de Sydney Bridge en een boottrip naar Wineglass Bay in Tasmanië, Australië.

Mark Cameron, Land Rover Experiential Marketing Director van Jaguar Land Rover verklaart: “Het was onze doelstelling om een reis te ontwerpen die paste bij de ultieme luxueuze SUV en dankzij onze partners bij Abercrombie & Kent zijn wij daar perfect in geslaagd. Van Europa tot Australië draait het bij deze reis allemaal om het summum van luxe, maar wel op een Land Rover manier – het onverwachte, het ver van de gebaande paden, de eens van je leven belevenis. Deze reis vormt het meest sublieme rijavontuur, uitgevoerd in de meest sublieme auto.”

Deze unieke reis is ontwikkeld door Abercrombie & Kent ter gelegenheid van de introductie van de Range Rover SVAutobiography, een auto die exclusief wordt gebouwd bij Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations in Groot-Brittannië. De auto biedt unieke designelementen voor het exterieur, een interieur met fantastische details en de allerkrachtigste motor die ooit in een Range Rover is aangeboden.

De reis kan volledig op maat worden gemaakt volgens de wensen van de gasten en wordt aangeboden via Abercrombie & Kent's exclusieve boutiques in Harrods Londen; City of London; Abu Dhabi; Monaco; en online.

Voor meer informatie over deze ongeëvenaarde autoreis klikt u hier.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.