BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

AFTELLEN BEGONNEN VOOR RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE

AFTELLEN BEGONNEN VOOR RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE

2 oktober 2015

  • Draadsculpturen tonen contouren van ’s werelds eerste luxueuze SUV cabriolet
  • Te zien op prestigieuze Londense locaties, zoals warenhuis
  • Sculpturen van Evoque Convertible in schaal 1:1
  • Onthulling van productieversie in november 2015

Veel mensen in Londen hielden vandaag op weg naar hun bestemming even stil om een aantal bijzonder creaties te bekijken. Land Rover plaatste namelijk op diverse plekken in de Britse hoofdstad aluminium draadsculpturen. Die maken de contouren van de nieuwe Range Rover Evoque Convertible op bijzondere wijze zichtbaar.

Het gaat om creaties van Land Rovers eigen designteam, gemaakt met behulp van geavanceerde computertechnologie. De draadsculpturen in frisse, prikkelende kleuren schetsen een levensecht beeld van de transformatie van de Range Rover Evoque Coupé naar de Convertible-versie.

Zelfs de wielen, de stoelen en de achterbank zijn in de driedimensionale kunstwerken opgenomen. Zo is goed te zien hoe het nieuwe model oogt in zijn natuurlijke, stedelijke habitat. Er zijn zes draadsculpturen van de Evoque Convertible. De presentatie in Londen is de start van een wereldwijde tournee van de sculpturen tot aan de onthulling van het nieuwe model in november.

Gerry McGovern, Land Rovers Design Director en Chief Creative Officer: ‘De Range Rover Evoque Convertible past perfect in een stedelijke omgeving als die van Londen. Hier komt ’s werelds eerste SUV cabriolet voor het luxe segment goed tot zijn recht. De gekozen locaties passen goed bij de belevingswereld en de lifestyle van de doelgroep – twee eigenschappen waarmee dit nieuwe model ruimschoots is toebedeeld.’