BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

BARBOUR EN LAND ROVER VERSTERKEN SAMENWERKING MET TWEEDE KLEDINGCOLLECTIE

Barbour

19 JANUARI 2015

  • Land Rover en Barbour kondigen tweede kledingcollectie aan voor voorjaar/zomer 2015
  • Unieke details afgeleid van de iconische Land Rover grille, met designlijnen als inspiratie
  • Beide merken delen een gevoel voor stijl en comfort, en worden bewonderd om hun geschiktheid voor elk terrein en alle weersomstandigheden
  • Collectie beschikbaar vanaf februari 2015 via Barbour verkoopkanalen

Twee op-en-top Britse merken – Barbour en Land Rover – kondigen hun tweede samenwerking op kledinggebied aan voor het seizoen voorjaar/zomer 2015. De collectie is geïnspireerd door de belangrijkste kenmerken van beide merken en biedt kleding die zich kenmerkt door gedeelde waarden als capaciteiten, design, betrouwbaarheid en stijl. De kledingstukken zijn geïnspireerd door Land Rover’s eigentijdse design en verfijnde luxe, en vormen een moderne interpretatie van de tradities van de twee merken.

In deze premium lifestyle-collectie worden lichtgewicht jacks aangevuld met gilets en een programma truien, shirts, jerseys en design T-shirts. Het programma jacks biedt de keuze uit de materialen wax, leder en quilt, en alle modellen hebben een flatterende snit, met fraaie lederen elementen. Het grille-patroon is op slimme wijze gebruikt als effect in bepaalde kledingstukken.

De kledingdetails zijn geïnspireerd door de precisiedetails van Land Rover modellen, zoals de grille en designlijnen. Deze details geven de kledingstukken de markante kwaliteit die men verwacht van een samenwerking tussen twee merken die zich onderscheiden door hun hoge maatstaven op het gebied van vakmanschap, afwerking en kwaliteit.

Lindsey Weaver, Global Licensing & Branded Goods Director Land Rover, verklaart: “Dit is een ideale samenwerking voor Land Rover, waarbij beide merken uitstralen wat zo fantastisch is aan Brits design. Met hun hang naar stijl en comfort, worden zowel Barbour als Land Rover bewonderd om hun robuustheid en geschiktheid voor elk terrein en alle weersomstandigheden. Daardoor is deze kleding geschikt voor alle locaties en alle omstandigheden.”

De collectie is vanaf februari 2015 beschikbaar via de reguliere Barbour verkoopkanalen.