3 WINNAARS ‘DESIGN YOUR EVOQUE’ ONTHULD OP OBJECT ROTTERDAM

650 unieke designs van Range Rover Evoque

5 FEBRUARI 2015

Land Rover maakt tijdens de openingsavond van designbeurs OBJECT Rotterdam de drie winnaars van de ‘Design Your Evoque’-wedstrijd bekend. De ontwerpen van de Range Rover Evoque van Benjamin Scheltema, Gijs Spierings en Maurice Grootheest werden door de onafhankelijke jury bekroond als meest origineel. Marijn Caniëls won de speciale prijs voor designstudenten, een stageplaats bij design studio Studio Piet Boon. De drie winnende designs zijn nog tot en met zondag 8 februari 2015 te bewonderen voor het schip de SS Rotterdam, de locatie waar OBJECT Rotterdam dit jaar gehouden wordt. Daarna mogen de drie winnaars drie maanden lang rondrijden in een Range Rover Evoque in hun zelf ontworpen design.

‘Design Your Evoque’

Land Rover organiseerde de ‘Design Your Evoque’-wedstrijd om de grote waaier aan personalisatiemogelijkheden van de Range Rover Evoque extra kleur te geven. Het Nederlandse publiek en designers werden uitgedaagd om de Range Rover Evoque in een nieuw ‘design’ jasje te steken. Op de Land Rover Nederland Facebook pagina stond bijna drie maanden lang een design tool waarmee iedereen zijn of haar creativiteit kon uiten. Uiteindelijk zijn er 650 unieke designs ingestuurd en hebben meer dan 2.000 mensen gestemd op hun favoriete design. Uit de top 20 ontwerpen met de meeste stemmen koos de jury, bestaande uit Piet Boon, één van Nederlands bekendste designers, Rahi Rezvani, wereldberoemd topfotograaf en Vincent Moleveld, oprichter Online Galerij, de drie winnaars.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.