BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

RANGE ROVER EVOQUE ED4 COUPÉ NU MET 20% BIJTELLING

Range Rover Evoque Coupe

3 augustus 2015

Dankzij Land Rover’s nieuwe, efficiënte Ingenium motorenfamilie en het aërodynamische design van de Range Rover Evoque Coupé, is de uitvoering met eD4 dieselmotor en voorwielaandrijving voortaan beschikbaar met 20% bijtelling – en daarmee extra aantrekkelijk voor zakelijke rijders. Daarnaast bieden een tweetal Business Editions voor deze uitvoering nog meer voordeel, met een rijkere uitrusting tegen een scherpe meerprijs.

Met een gecombineerd verbruik van 4,2 l/100 km en een CO2-emissie van 109 g/km valt de voorwielaangedreven Range Rover Evoque eD4 Coupé voortaan binnen de 20% bijtellingscategorie. Daarmee is deze uitvoering per direct een stuk aantrekkelijker geworden voor zakelijke rijders.

Om het model nog interessanter te maken, introduceert Land Rover speciaal voor deze 20%-uitvoering twee Business Editions op basis van de SE en SE Dynamic. Deze onderscheiden zich alle door een rijkere uitrusting waarin tal van populaire opties zijn gecombineerd tegen een scherpe meerprijs die een interessante besparing betekent ten opzichte van de individuele optieprijzen. Zo vormen de Business Editions ook een alternatief voor de kostenbewuste privérijder.

SE Business Edition

De Range Rover Evoque eD4 Coupé SE Business Edition omvat de volgende extra uitrusting ten opzichte van de standaard SE: InControl Touch SD-card navigatiesysteem, achteruitrijcamera, verwarmbare voorstoelen, LED-mistlampen vóór, Xenon koplampen met LED signature-verlichting en glazen panoramadak met elektrische zonwering. Met een vanafprijs van € 48.990 betekent dit een consumentenvoordeel van € 1.030 ten opzichte van de normale verkoopprijs.

SE Dynamic Business Edition

Deze Business Edition Range Rover Evoque eD4 Coupé onderscheidt zich niet alleen door de extra sportieve uitmonstering van de SE Dynamic-uitvoering, maar ook door zijn rijkere uitrusting. Naast een glazen panoramadak met elektrische zonwering zijn dat een achteruitrijcamera, verwarmbare voorstoelen, twaalfvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen met memoryfunctie en een Cold Climate Convenience Pack met verwarmbare voorruit, verwarmde ruitensproeiers en verwarmbare stuurwielrand. Deze Business Edition vertegenwoordigt een consumentenvoordeel van € 1.590 ten opzichte van de normale verkoopprijs en wordt aangeboden vanaf € 51.990.

De Business Editions van de Range Rover Evoque eD4 Coupé met 20% bijtelling zijn per direct te bestellen en kunnen worden gecombineerd met alle beschikbare opties. In verband met de wijziging van de bijtellingregels per 1 januari 2016 geldt de 20% bijtelling alleen voor auto’s die voor 2016 zijn geregistreerd.

De Range Rover Evoque eD4 Coupé is verkrijgbaar vanaf € 45.850.