JAGUAR LAND ROVER INTRODUCEERT FLEET & BUSINESS LEASING

9 FEBRUARI 2015

  • Complete, zorgeloze mobiliteit voor de zakelijke markt
  • Jaguar Land Rover dealers bieden alle diensten onder één dak
  • Aantrekkelijke all-in tarieven: Jaguar XE vanaf € 699/maand
  • Strategische samenwerking met ALD Automotive

Jaguar Land Rover introduceert Fleet & Business Leasing. Via dit label bieden Jaguar en Land Rover aantrekkelijke operational lease-oplossingen voor de zakelijke markt. Daarmee worden de dealers van Jaguar en Land Rover nog meer dan voorheen ‘one stop shops’ op het gebied van mobiliteit. Fleet & Business Leasing is opgezet in samenwerking met mobiliteitsaanbieder ALD Automotive.

Met de operationele leasing van Fleet & Business Leasing worden klanten volledig ontzorgd op het gebied van mobiliteit. Alles is bij de aantrekkelijke tarieven inbegrepen: de auto, verzekering, motorrijtuigenbelasting en natuurlijk onderhoud, reparatie en vervangend vervoer als het nodig is. Hiervoor kunnen zakelijke klanten op één vertrouwd adres terecht: de Jaguar Land Rover dealer.

Jaguar XE vanaf 699 euro per maand

De introductie van Fleet & Business Leasing komt op een moment dat Jaguar en Land Rover op het punt staan modellen te introduceren, die voor zakelijke rijders zeer interessant zijn. Op korte termijn wordt bijvoorbeeld de nieuwe Land Rover Discovery Sport verwacht en medio dit jaar volgt de Jaguar XE. Fleet & Business Leasing heeft het leasetarief voor deze dynamische en stijlvolle sports sedan al bepaald: vanaf 699 euro/maand (op basis van een looptijd van 60 maanden en 20.000 km/jaar). Het spreekt voor zich dat Fleet & Business Leasing voor elk Jaguar en Land Rover model een aantrekkelijke propositie heeft.

Samenwerking met ALD Automotive

Met Fleet & Business Leasing, dat is opgezet in samenwerking met de specialisten van ALD Automotive, kunnen de dealers van Jaguar en Land Rover optimaal inspelen op de moderne mobiliteitswensen van de zakelijke markt. Marc Bienemann, Algemeen Directeur Jaguar Land Rover BeNeLux daarover: "Met het nieuwe Fleet & Business Leasing-label hebben we de juiste propositie gevonden om ondernemers vertrouwd te maken met de karakteristieke en unieke Jaguar Land Rover modellen én met een ambitieuze leasepartner die ‘full service’ toevoegt aan ons gespecialiseerde dealernetwerk."

Carel Bal, Regional directeur van ALD Automotive Benelux is ook enthousiast over de samenwerking: “Het gaat om een internationale partnership in 8 landen, voortvloeiend uit onze wereldwijde strategie van universele en merkgebonden leaseactiviteiten. In Nederland betekent de samenwerking met Jaguar Land Rover vooral een service-uitbreiding in het segment van kwaliteitsbewuste leaserijders en een verdere versteviging van onze marktpositie.”

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.