IAN CALLUM EN GERRY MCGOVERN VAN JAGUAR LAND ROVER OVER TOEKOMST HOOGSTAAND BRITS DESIGN

Gerry McGovern, Chief Design Officer bij Land Rover,en Ian Callum, Director of Design bij Jaguar, geven in een video een kijkje in de toekomst van beide merken.

De hoofden van de designafdelingen van Jaguar en Land Rover geven in hun eerste gezamenlijke interview ooit, opgenomen in de Royal College of Art, een exclusieve blik op de wereld van Brits design en hoe de achterliggende filosofie het design van Jaguar en Land Rover beïnvloedt.
Ian en Gerry vergelijken hun favoriete modellen en vertellen hoe zij uiteindelijk bij Jaguar en Land Rover zijn terechtgekomen. Ian en Gerry bespreken verder Jaguars entree in het SUV-segment met de lancering van de nieuwe F-PACE en Gerry spreekt over de toekomst van de iconische Defender.

Onthullingen op de Autosalon van Genève
Land Rover toont op de Autosalon van Genève de Range Rover Evoque Convertible en de ultra luxe Range Rover SVAutobiography.

GERRY MCGOVERN
• Als Chief Design Officer bij Land Rover ontwerpt Gerry ‘s werelds opvallendste en meest begeerde auto’s
• Gerry behaalde een master aan het Royal College of Art in Londen, met een specialisatie in automotive design
• Gerry is gastprofessor aan de Royal College of Art

IAN CALLUM
• Ian is sinds 1999 Director of Design bij Jaguar
• Hij is van jongs af aan gefascineerd door autodesign
• Ian studeerde aan de Glasgow School of Art en behaalde vervolgens zijn master in Vehicle Design aan het Royal College of Art in Londen

Bekijk de video

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.