LAND ROVER NIEUWS

105 berichten

Gepost: 20-04-2017

LAND ROVER DEFENDER PRALINES: OM VAN TE SMULLEN!

De Land Rover Defender is om van te smullen. Nu ook letterlijk: de Nederlandse chef-koks Sergio Herman en Jonnie Boer en hun Belgische collega’s Dominique Persoone, David Martin en Gert De Mangeleer maakten elk een eigen versie van de Land Rover Defender – van chocolade. Eet smakelijk!

LEES MEER

Gepost: 20-03-2017

PROJECT HERO: NIEUWE LAND ROVER DISCOVERY MET BAANBREKENDE DRONETECHNOLOGIE OM HET RODE KRUIS LEVENS TE HELPEN REDDEN

• Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations ontwikkelt ‘Project Hero’ – een unieke versie van de nieuwe Land Rover Discovery voor het Oostenrijkse Rode Kruis
• Het Rode Kruis gaat een nieuwe zoek- en reddingsdrone testen, die op de nieuwe Discovery kan opstijgen en landen terwijl die in beweging is
• Baanbrekende zelfcentrerende dronetechnologie met magnetische verankering voor een betere communicatie en snellere respons van het Rode Kruis
• De inzet van de nieuwe Discovery is het recentste project in de 63-jarige samenwerking tussen Land Rover en het Rode Kruis

LEES VERDER

Gepost: 16-03-2017

ZENITH CHRONOMASTER EL PRIMERO RANGE ROVER VELAR-HORLOGE

• Range Rover en horlogemaker Zenith presenteren speciale editie exclusief El Primero-horloge
• Chronomaster El Primero Range Rover Velar is lichtgewicht, eigentijds horloge, perfect geschikt voor het moderne stadsleven
• Nieuwe chronograaf ontworpen en ontwikkeld door experts van Range Rover en Zenith, beleeft wereldpremière tegelijk met Range Rover Velar op Autosalon van Genève 2017

LEES VERDER

Gepost: 22-02-2017

RANGE ROVER: GESCHIEDENIS

Van het allereerste top secret concept tot de eerste convertible - neem een kijkje in de rijke geschiedenis en de evolutie die Range Rover heeft gevormd tot wat het nu is.

LEES VERDER

Gepost: 09-12-2016

LAND ROVER OOK IN 2016 PARTNER 3FM SERIOUS REQUEST EN RODE KRUIS

Land Rover zet een mooie eindejaarstraditie voort door ook dit jaar 3FM Serious Request en het Rode Kruis te ondersteunen. Dit jaar staat 3FM Serious Request in het teken van De Stille Ramp ofwel longontsteking. Dit is namelijk wereldwijd, maar vooral in Afrika, de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van onder de 5 jaar. Het motto dit jaar is dan ook ‘Laat ze niet stikken'. Land Rover steunt de actie met de inzet van diverse Land Rovers. Deze staan ter beschikking van de dj's en de organisatie.

LEES VERDER

Gepost: 01-12-2016

RANGE ROVER EN TOPFOTOGRAAF JONAS BENDIKSEN

ULTIEME SCHOONHEID OP AARDE: RANGE ROVER EN TOPFOTOGRAAF JONAS BENDIKSEN PRESENTEREN ‘ULTIMATE VISTAS’

LEES VERDER

Gepost: 25-11-2016

INTRODUCTIE VAN NIEUWE SPOTIFY-APP VOOR IN DE AUTO DOOR RICKY WILSON VAN DE KAISER CHIEFS EN RAPPER EXAMPLE

U kunt dankzij de introductie van een unieke Spotify-app voor in de auto nu gebruikmaken van Spotify in Land Rover modellen met InControl Apps.

LEES VERDER

Gepost: 06-10-2016

PIET BOON BRENGT UNIEKE HOMMAGE AAN 68-JARIG ICONISCH ONTWERP: LAST DEFENDER BY PIET BOON

In januari 2016 stopte Land Rover met de productie van het Defender-model: 68 jaar na de eerste introductie op de AutoRAI in 1948. Land Rover nam daarmee afscheid van een icoon. Om op passende wijze stil te staan bij dit moment en een brug te slaan naar de toekomstige Defender, gaf Land Rover de Nederlandse ontwerper Piet Boon de unieke eer om van één van de laatste Defender-exemplaren een one-off te maken.

LEES VERDER

Gepost: 30-09-2016

RANGE ROVER WERKT SAMEN MET HORLOGEMAKER ZENITH

Range Rover en horlogemerk Zenith hebben hun krachten gebundeld. De samenwerking ligt voor de hand, want beide merken zijn opgericht in 1969 en zowel Range Rover als Zenith is toonaangevend in zijn segment. Range Rover is ongeëvenaard op het gebied van performance en off-roadcapaciteiten, terwijl de El Primero van Zenith al 47 jaar het meest precieze, in serie geproduceerd chronograafuurwerk op de markt is. De gelimiteerde Zenith El Pimero Range Rover is het eerste resultaat van de samenwerking.

LEES VERDER

Gepost: 06-09-2016

ALL-NEW DISCOVERY

Land Rover heeft de eerste beelden van de All-New Discovery gepresenteerd, een full-size SUV met zeven zitplaatsen, ontworpen voor absolute veelzijdigheid en capaciteiten.

LEES VERDER

Gepost: 10-08-2016

RANGE ROVER SVAutobiography DYNAMIC

De status van de Range Rover als de meest verfijnde SUV ter wereld wordt versterkt met de introductie van de Range Rover SVAutobiography Dynamic.

LEES VERDER

Gepost: 10-08-2016

NOG MEER RAFFINEMENT, LUXE EN CAPACITEITEN VOOR DE RANGE ROVER

Alle uitvoeringen van de Range Rover hebben voor modeljaar 2017 een update gekregen van de beschikbare technologie

LEES VERDER

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.