BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

LAND ROVER NIEUWS

50 berichten

Gepost: 21-09-2020

NIEUWE UITVOERINGEN, GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE EN MHEV-MOTOREN VOOR RANGE ROVER EVOQUE EN DISCOVERY SPORT

Na de introductie van de bijzonder efficiënte P300e Plug-in Hybride varianten eerder dit jaar wordt het aanbod van de Range Rover Evoque en de Discovery Sport nu verder uitgebreid met nieuwe geëlektrificeerde aandrijflijnen, evenals nieuwe speciale uitvoeringen en geavanceerde nieuwe technologieën.

Gepost: 17-09-2020

GUN UW HOND MEER RIJPLEZIER MET ONZE ACCESSOIRES VOOR HUISDIEREN

Veel Land Rover rijders zijn hondenliefhebbers. Speciaal voor hen heeft Land Rover huisdiervriendelijke accessoires ontwikkeld, zodat uw auto de hele familie net dat beetje extra comfort en gebruiksgemak kan bieden.

Gepost: 31-08-2020

LAND ROVER EN HENRY POOLE CREËREN UNIEKE STOF TER GELEGENHEID VAN 50 JAAR RANGE ROVER

Gerry McGovern, Chief Design Officer bij Land Rover, heeft voor een speciaal project ter gelegenheid van vijftig jaar Range Rover de handen ineen geslagen met kleermakers Henry Poole & Co. In samenwerking met de vermaarde Britse kleermakers, gevestigd aan de bekende Savile Row in de Londense wijk Mayfair, is een unieke stof ontworpen die geïnspireerd is op Range Rovers uit de jaren zeventig.

Gepost: 26-08-2020

NIEUWE ZESCILINDER MHEV-DIESELMOTOREN VOOR RANGE ROVER EN RANGE ROVER SPORT

De Range Rover en Range Rover Sport zijn nu nog aantrekkelijker dankzij een serie updates. Beide zijn nu leverbaar met nieuwe zescilinder-in-lijn dieselmotoren met 48V Mild Hybrid-technologie.

Gepost: 12-08-2020

THIERRY BOLLORÉ NIEUWE CEO JAGUAR LAND ROVER

Thierry Bolloré is per 10 september 2020 aangesteld als nieuwe Chief Executive Officer van Jaguar Land Rover.

Gepost: 11-08-2020

UNIEKE PREDICTIVE TOUCH-TECHNOLOGIE VAN LAND ROVER MAAKT RIJDEN VEILIGER

Jaguar Land Rover ontwikkelt unieke technologie voor het bedienen van allerlei functies in auto’s zónder dat de bestuurder de touchscreen aanraakt. De ontwikkeling past niet alleen in het streven van Jaguar Land Rover om de samenleving en het verkeer veiliger en schoner te maken, maar helpt ook om verspreiding van bacteriën en virussen te voorkomen.

Gepost: 05-08-2020

LAND ROVER EN TOM WAES GAAN COVID-19-HELDEN IN HET ZONNETJE ZETTEN

Land Rover en merkambassadeur Tom Waes zijn op zoek naar COVID-19-helden die zich tijdens de coronacrisis extra hebben ingezet voor anderen en het verdienen om in het zonnetje te worden gezet. Wie als COVID-19-held is aangemeld, maakt kans op een geheel verzorgde weekendtrip in de nieuwe Land Rover Defender met daktent.

Gepost: 16-06-2020

LAND ROVER VIERT 50-JARIG JUBILEUM VAN RANGE ROVER MET EXCLUSIEVE LIMITED EDITION RANGE ROVER FIFTY

Op 17 juni viert de Range Rover 50 jaar baanbrekende innovatie, weergaloze verfijning en ongeëvenaarde terreinvaardigheid met de introductie van de nieuwe Range Rover Fifty.

Gepost: 22-04-2020

RANGE ROVER EVOQUE EN LAND ROVER DISCOVERY SPORT NU OOK ALS PLUG-IN HYBRIDE MET ELEKTRISCHE RANGE TOT 66 KM

De nieuwe Range Rover Evoque en Land Rover Discovery Sport zijn voortaan ook leverbaar als Plug-in Hybrid Electric Vehicle, PHEV.

Gepost: 06-04-2020

JAGUAR LAND ROVER BIEDT HELPENDE HAND TIJDENS CORONACRISIS

Jaguar Land Rover heeft geheel belangeloos wereldwijd al meer dan 160 voertuigen ingezet om noodhulporganisaties tijdens de coronacrisis te ondersteunen.

Gepost: 19-03-2020

UNIEKE RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY VOOR WERELDKAMPIOEN ZWAARGEWICHT ANTHONY JOSHUA

Land Rover heeft een unieke Range Rover SVAutobiography LWB gebouwd voor wereldkampioen zwaargewicht Anthony Joshua OBE

Gepost: 26-02-2020

LAND ROVER DEFENDER NU OOK TE BESTELLEN ALS 90 EN GRIJS KENTEKEN

Na de succesvolle introductie van de Defender 110 heeft Land Rover nu ook de orderboeken voor de Defender 90 geopend. De Defender is de meest onverzettelijke en capabele Land Rover ooit en combineert connectiviteit van de 21e eeuw met niet te stoppen off-roadprestaties.