BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

LAND ROVER NIEUWS

57 berichten

Gepost: 15-02-2021

TERUGKEER VAN EEN ICOON: LAND ROVER CLASSIC BOUWT DEFENDER WORKS V8 TROPHY

Land Rover Classic schrijft het volgende hoofdstuk in de rijke historie van de Land Rover Defender. Het bouwt 25 exemplaren van de Land Rover Defender Works V8 Trophy, gebaseerd op de vorige generatie Defender van 2012-2016.

Gepost: 05-01-2021

NIEUW LAND ROVER X ELLIOT BROWN-HORLOGE INSPIREERT TOT WEDSTRIJD MET NEW DEFENDER

Het nieuwe Land Rover x Elliot Brown Holton Professional-horloge heeft zijn kracht bewezen in een unieke wedstrijd tussen een sportman te voet en een Land Rover Defender die bestuurd werd door een coureur en stuntvrouw.

Gepost: 16-12-2020

MAXIMALE EURO NCAP VEILIGHEIDSSCORE VOOR LAND ROVER DEFENDER 110

De meermaals onderscheiden New Land Rover Defender heeft een topscore behaald in de veiligheidstest van de onafhankelijke testinstantie Euro NCAP. De Land Rover Defender 110 wist Euro NCAP op meerdere fronten te overtuigen met zijn veiligheidskwaliteiten en werd daarvoor beloond met de maximale veiligheidswaardering van vijf sterren.

Gepost: 10-12-2020

PIVI PRO-INFOTAINMENTSYSTEEM VAN JAGUAR LAND ROVER WINT AUTOBEST AWARD

Het nieuwe Pivi Pro-infotainmentsysteem van Jaguar Land Rover is erkend door de prestigieuze jury van AUTOBEST. Het nieuwe systeem won de SMARTBEST Award 2020 voor de beste connected technologieën in de auto-industrie.

Gepost: 10-11-2020

DE ORIGINELE LAND ROVER DEFENDER LEEFT VOORT: LAND ROVER VERLEENT BOWLER LICENTIE VOOR GEBRUIK ICONISCHE VORM

Land Rover geeft Bowler toestemming om het silhouet van de klassieke Defender te gebruiken voor een nieuw model. Bowler, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde fabrikant van all-terrain sportauto’s en rally raid-voertuigen, gaat daarmee een volgende fase van de ontwikkeling in.

Gepost: 06-11-2020

LAND ROVER ONTWIKKELT TOEKOMSTIGE LICHTGEWICHT AUTO’S MET RUIMTEVAARTTECHNOLOGIE

Jaguar Land Rover neemt deel aan een uniek onderzoek naar de geschiktheid van geavanceerde, lichtgewicht metalen en composieten voor toepassing in toekomstige auto’s. Als onderdeel van een tweejarig project gebruikt Jaguar Land Rover ruimtevaarttechnologie om te begrijpen hoe materialen reageren op corrosieve omgevingen, op wereldmarkten en in veeleisende terreinen.

Gepost: 24-09-2020

RANGE ROVER VELAR: VERFIJNDER, SLIMMER EN NU OOK ALS PHEV

De Range Rover Velar is aantrekkelijker, duurzamer en slimmer dan ooit dankzij een grondige upgrade. Land Rover introduceert onder meer een efficiënte P400e Plug-in Hybride, maar ook nieuwe Pivi-infotainmentsystemen en elegante nieuwe designfeatures.

Gepost: 21-09-2020

NIEUWE UITVOERINGEN, GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE EN MHEV-MOTOREN VOOR RANGE ROVER EVOQUE EN DISCOVERY SPORT

Na de introductie van de bijzonder efficiënte P300e Plug-in Hybride varianten eerder dit jaar wordt het aanbod van de Range Rover Evoque en de Discovery Sport nu verder uitgebreid met nieuwe geëlektrificeerde aandrijflijnen, evenals nieuwe speciale uitvoeringen en geavanceerde nieuwe technologieën.

Gepost: 17-09-2020

GUN UW HOND MEER RIJPLEZIER MET ONZE ACCESSOIRES VOOR HUISDIEREN

Veel Land Rover rijders zijn hondenliefhebbers. Speciaal voor hen heeft Land Rover huisdiervriendelijke accessoires ontwikkeld, zodat uw auto de hele familie net dat beetje extra comfort en gebruiksgemak kan bieden.

Gepost: 31-08-2020

LAND ROVER EN HENRY POOLE CREËREN UNIEKE STOF TER GELEGENHEID VAN 50 JAAR RANGE ROVER

Gerry McGovern, Chief Design Officer bij Land Rover, heeft voor een speciaal project ter gelegenheid van vijftig jaar Range Rover de handen ineen geslagen met kleermakers Henry Poole & Co. In samenwerking met de vermaarde Britse kleermakers, gevestigd aan de bekende Savile Row in de Londense wijk Mayfair, is een unieke stof ontworpen die geïnspireerd is op Range Rovers uit de jaren zeventig.

Gepost: 26-08-2020

NIEUWE ZESCILINDER MHEV-DIESELMOTOREN VOOR RANGE ROVER EN RANGE ROVER SPORT

De Range Rover en Range Rover Sport zijn nu nog aantrekkelijker dankzij een serie updates. Beide zijn nu leverbaar met nieuwe zescilinder-in-lijn dieselmotoren met 48V Mild Hybrid-technologie.

Gepost: 12-08-2020

THIERRY BOLLORÉ NIEUWE CEO JAGUAR LAND ROVER

Thierry Bolloré is per 10 september 2020 aangesteld als nieuwe Chief Executive Officer van Jaguar Land Rover.