BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

LAND ROVER NIEUWS

58 berichten

Gepost: 21-04-2021

VIRGIN GALACTIC EN LAND ROVER VERLENGEN SAMENWERKING

Land Rover heeft het wereldwijde partnerschap met Virgin Galactic, de eerste commerciële ruimtevaartmaatschappij ter wereld, met drie jaar verlengd tot 2024.

Gepost: 20-04-2021

LAND ROVER DEFENDER BEKROOND TOT 2021 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR

De Land Rover Defender is bij de jaarlijkse World Car Awards bekroond tot 2021 World Car Design of the Year. Het is de derde keer dat Land Rover de begeerde titel in ontvangst mag nemen, na eerdere overwinningen voor de Range Rover Velar (2018) en Range Rover Evoque (2012).

Gepost: 02-04-2021

ULTIEME RANGE ROVER: NIEUWE EXCLUSIEVE VERSIE VAN SV BESPOKE

Land Rover Special Vehicle Operations introduceert een exclusieve speciale editie van de Range Rover, gecreëerd door het personalisatieteam van SV Bespoke.

Gepost: 31-03-2021

LAND ROVER DEFENDER: OLD MEETS NEW

Met het motto ‘We are family, we say hello’ en de hashtag #hellofamily start Land Rover een nieuw sympathiek initiatief om de band te versterken tussen Land Rover rijders in het algemeen en tussen bestuurders van klassieke en nieuwe Defenders in het bijzonder.

Gepost: 15-03-2021

NIEUWE LAND ROVER DEFENDER V8 IS SNELSTE EN KRACHTIGSTE OOIT

Land Rover introduceert de nieuwe Defender V8 als onderdeel van een reeks verbeteringen aan zijn niet te stoppen en bekroonde 4x4-modellen. Deze variant biedt een unieke combinatie van prestaties en capaciteiten. Specifieke chassisinstellingen staan daarbij garant voor een indrukwekkend niveau van betrokkenheid en wendbaarheid voor de bestuurder, zowel on- als offroad.

Gepost: 10-03-2021

JAGUAR LAND ROVER KONDIGT NIEUWE TOEKOMSTSTRATEGIE ‘REIMAGINE’ AAN: DE TOEKOMST VAN MODERN LUXURY

Jaguar Land Rover kondigt nieuwe toekomstplannen aan waarmee het autoconcern invulling geeft aan de toekomst van modern luxury door design. Dankzij de strategie ‘Reimagine’ krijgen de merken Jaguar en Land Rover een geheel eigen invulling. Bovendien vormt de strategie een blauwdruk voor duurzaamheid, zowel voor het milieu als de samenleving.

Gepost: 15-02-2021

TERUGKEER VAN EEN ICOON: LAND ROVER CLASSIC BOUWT DEFENDER WORKS V8 TROPHY

Land Rover Classic schrijft het volgende hoofdstuk in de rijke historie van de Land Rover Defender. Het bouwt 25 exemplaren van de Land Rover Defender Works V8 Trophy, gebaseerd op de vorige generatie Defender van 2012-2016.

Gepost: 05-01-2021

NIEUW LAND ROVER X ELLIOT BROWN-HORLOGE INSPIREERT TOT WEDSTRIJD MET NEW DEFENDER

Het nieuwe Land Rover x Elliot Brown Holton Professional-horloge heeft zijn kracht bewezen in een unieke wedstrijd tussen een sportman te voet en een Land Rover Defender die bestuurd werd door een coureur en stuntvrouw.

Gepost: 16-12-2020

MAXIMALE EURO NCAP VEILIGHEIDSSCORE VOOR LAND ROVER DEFENDER 110

De meermaals onderscheiden New Land Rover Defender heeft een topscore behaald in de veiligheidstest van de onafhankelijke testinstantie Euro NCAP. De Land Rover Defender 110 wist Euro NCAP op meerdere fronten te overtuigen met zijn veiligheidskwaliteiten en werd daarvoor beloond met de maximale veiligheidswaardering van vijf sterren.

Gepost: 10-12-2020

PIVI PRO-INFOTAINMENTSYSTEEM VAN JAGUAR LAND ROVER WINT AUTOBEST AWARD

Het nieuwe Pivi Pro-infotainmentsysteem van Jaguar Land Rover is erkend door de prestigieuze jury van AUTOBEST. Het nieuwe systeem won de SMARTBEST Award 2020 voor de beste connected technologieën in de auto-industrie.

Gepost: 10-11-2020

DE ORIGINELE LAND ROVER DEFENDER LEEFT VOORT: LAND ROVER VERLEENT BOWLER LICENTIE VOOR GEBRUIK ICONISCHE VORM

Land Rover geeft Bowler toestemming om het silhouet van de klassieke Defender te gebruiken voor een nieuw model. Bowler, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde fabrikant van all-terrain sportauto’s en rally raid-voertuigen, gaat daarmee een volgende fase van de ontwikkeling in.

Gepost: 06-11-2020

LAND ROVER ONTWIKKELT TOEKOMSTIGE LICHTGEWICHT AUTO’S MET RUIMTEVAARTTECHNOLOGIE

Jaguar Land Rover neemt deel aan een uniek onderzoek naar de geschiktheid van geavanceerde, lichtgewicht metalen en composieten voor toepassing in toekomstige auto’s. Als onderdeel van een tweejarig project gebruikt Jaguar Land Rover ruimtevaarttechnologie om te begrijpen hoe materialen reageren op corrosieve omgevingen, op wereldmarkten en in veeleisende terreinen.