BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

LAND ROVER LANCEERT NIEUWE MERCHANDISE

LAND ROVER LANCEERT NIEUWE MERCHANDISE

28 oktober 2015 

  • Land Rover collectie ode aan 60-jarig jubileum van First Overland expeditie van Londen naar Singapore 
  • Alle items uit de nieuwe collectie te bestellen bij de Land Rover dealers 

Land Rover heeft iconische modellen en bijzondere gebeurtenissen uit het verleden gebruikt ter inspiratie van de nieuwe merchandise collectie. Die bestaat uit een reeks innovatieve producten, variërend van kwaliteitskleding tot stijlvolle horloges en merkaccessoires. De items uit de nieuwe collecties zijn te bestellen bij de Land Rover dealers.


Lindsay Weaver, Director of Licensing and Branded Goods bij Jaguar Land Rover: “De nieuwe merchandise-collecties combineren uitzonderlijk design en originaliteit met een hoge kwaliteit. Behalve de nieuwe items die op de historie van Land Rover zijn geïnspireerd, bieden we ook een verse reeks tijdloze en stijlvolle lifestyleproducten.” Land Rover Heritage

Deze collectie is uitgebracht ter ere van het 60-jarig jubileum van de First Overland expeditie van Londen naar Singapore. De indrukwekkende tocht werd afgelegd door zes studenten van de universiteiten van Oxford en Cambridge. Zij startten op 1 september 1955 met twee Series I Land Rover en arriveerden zes maanden en zes dagen later op hun eindbestemming. De Land Rover Heritage collectie is geïnspireerd op de kleuren van de twee Land Rovers die werden gebruikt voor de reis naar Singapore – het lichtblauwe en donkerblauwe kleurenschema die elk van de twee universiteiten vertegenwoordigt. De collectie bestaat uit onder meer vintage lederen jassen, outdoor jassen, T-shirts en poloshirts, longsleeves, backpacks, weekendtassen en een speciaal ontworpen horloge met vintage lederen band. Ook leverbaar is een klassieke Globetrotter-koffer, compleet met een aan de binnenzijde geprinte routekaart, (replica) expeditie stickers en emaille mokken. Land Rovers passie voor avontuur komt perfect tot uiting in de Land Rover Heritage collectie, die deels is uitgevoerd in de typische stijl van de jaren vijftig.Land Rover Gear

Ook de collectie van Land Rover lifestyleproducten bestaat uit met ganzendons gevulde jassen, waterdichte 2-in-1 jassen, T-shirts met designs voor mannen, vrouwen en kinderen, hoogwaardige lederen smartphone- en tablethoezen, een lederen kofferset en een nieuw ontworpen chronograaf. Verder is er een verbeterd aanbod van artikelen voor kinderen, inclusief truien, petjes, boeken, speelgoed, rugzakken, lunchtrommels en niet te vergeten: de Adventure Bear. Tot slot zijn meerdere schaalmodellen leverbaar, van de Series I Land Rover tot de nieuwste Land Rover Discovery Sport.