LAND ROVER ONTHULT DERDE ZITRIJ VOOR DISCOVERY SPORT

30 JULI 2014

Land Rover heeft de tot nu toe grootste hint gegeven over het design van de nieuwe Discovery Sport, met het debuut van een nieuwe camouflage-wrap die bevestigt dat de nieuwe, compacte SUV beschikbaar zal komen in een 5+2-zits uitvoering.

lr_discovery_sport_camo_01

Alsof de buitenste laag van de carrosserie is ‘afgepeld’, onthult de camouflage dat de Discovery de optie zal krijgen van een derde zitrij met twee stoelen, waarmee zijn veelzijdigheid en aantrekkelijkheid als compacte gezins-SUV worden vergroot.

Prototypes met het nieuwe camouflage-design verlaten de Jaguar Land Rover fabriek in Halewood, waar de Discovery Sport zal worden gebouwd, voor de laatste test- en ontwikkelingsprogramma’s op verschillende continenten.

“Zoals men van een Discovery verwacht, zal de veelzijdige Discovery Sport de optie krijgen van een 5+2-zits interieurconfiguratie, met een royale bagageruimte en variabele interieurconfiguratie, maar met compactere afmetingen dan traditionele 5-zits SUV’s”, verklaart Gerry McGovern, Design Director & Chief Creative Officer van Land Rover.

De Discovery Sport komt naast de huidige Discovery in het Land Rover modellenprogramma en zal vanaf begin 2015 in Nederland worden geleverd.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.