BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

LAND ROVER VASTE PARTNER VAN RODE KRUIS EN 3FM SERIOUS REQUEST

13 DECEMBER 2013

1 LIKE VOOR LAND ROVER = 1 EURO VOOR 3FM SERIOUS REQUEST*

Nog maar een paar dagen en dan gaat 3FM Serious Request 2013 van start; dit jaar met als thema voorkomen van kindersterfte door diarree. Evenals voorgaande jaren ondersteunt Land Rover de organisatie met tien auto’s voor gebruik door DJ’s en organisatie tijdens de actieperiode. Nieuw dit jaar is een social media-actie waarbij likes worden verzilverd* tot een financiële bijdrage aan 3FM Serious Request.

Op 5 december werden de eerste van de tien Land Rovers afgeleverd op het Media Park in Hilversum, gereed voor vertrek van de Elfprovinciëntocht op 7 december. Daarbij trekken tot en met 17 december DJ’s, organisatie en provinciale ‘rayonhoofden’ met de Land Rovers door het land om aandacht te vragen voor alle lokale projecten om geld in te zamelen voor het goede doel. De Land Rovers zijn direct herkenbaar aan hun bestickering, met ‘3FM Serious Request’- en ‘Rode Kruis’-logo’s, en de campagnesticker van ‘Let’s clean this shit up’ op de motorkap.

3FM Red Cross

Dit jaar vraagt 3FM Serious Request namelijk aandacht voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Dankzij 3FM Serious Request kan het Rode Kruis helpen met de bouw van sanitaire voorzieningen, met schoon drinkwater en zeep, en met training en informatie over het belang van goede hygiëne; een initiatief waarbij Land Rover graag helpt met mobiliteit en financiële steun.

Gemeenschapszin speelt een enorm grote rol bij 3FM Serious Request, met ontelbare lokale projecten om geld in te zamelen en met financiële bijdragen van klein tot groot voor het aanvragen van liedjes bij de DJ’s in het Glazen Huis. Daarom koppelt Land Rover ook financiële steun aan interactie met het publiek via een social media-actie. Doel is zoveel mogelijk mensen bereiken en stimuleren om dit goede doel te steunen. Daarbij doneert Land Rover voor elke ‘Like’ van haar Facebook-pagina www.facebook.com/landrovernederland die tussen 13 en 24 december wordt ontvangen één euro aan 3FM Serious Request (tot een bedrag van 15.000 euro).

Land Rover Nederland is een vaste partner van 3FM Serious Request, waarbij het merk de organisatie elk jaar op verschillende manieren steunt. De 3FM Serious Request actie van dit jaar sluit aan op Land Rover’s wereldwijde samenwerking met het Internationale Rode Kruis. Overigens steunt Land Rover Nederland naast 3FM Serious Request ook de organisatie Drive Against Malaria.

* Voor elke ‘Like’ van de Land Rover Facebook-pagina (www.facebook.com/landrovernederland) die tussen 13 en 24 december 2013 wordt ontvangen doneert Land Rover Nederland één euro aan 3FM Serious Request, tot een maximum bedrag van 15.000 euro.