BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

PERFECT FIT: BARBOUR FOR LAND ROVER

26 MAART 2014

De kleding uit de Barbour For Land Rover collectie valt vooral op doordat het de rijke traditie van twee moderne merken perfect weerspiegelt. Alle items zijn bedoeld voor veeleisende klanten die prijs stellen op robuuste, perfect afgewerkte kleding met een moderne snit. Dat het Britse platteland als inspiratiebron heeft gediend, is altijd goed zichtbaar, maar dan wel in combinatie met hightech accenten en natuurlijk met een perfecte pasvorm – zowel Land Rover als Barbour is ook synoniem voor comfort.

-

Een brede lijn

De eerste Barbour For Land Rover collectie is die voor de herfst/winter 2014. Er is voor dames en heren een ruime keus uit jacks, wax-coats, vesten en truien. De minutieuze afwerking zorgt voor perfect draagcomfort én het versterkt een authentiek gevoel van luxe. Naast de kleding is ook een uitgebreide Barbour For Land Rover accessoire- én bagagelijn beschikbaar. Alle items zijn vanaf augustus leverbaar via de Nederlandse Land Rover-dealers.

Een ‘perfect fit’

Steve Buck van Barbour en Robin Colgan van Land Rover zijn het er over eens: de twee merken sluiten zo goed op elkaar aan dat een samenwerking logisch is. Buck daarover: “Land Rover en Barbour zijn op-en-top Brits met een prachtige historie en ze hebben beide een ijzersterke reputatie op het gebied van design en kwaliteit.” Robin Colgan: “De producten van beide merken blinken uit door hun ‘terreinvaardigheid’ en zijn bestand tegen elk weertype. En dat zonder concessies te hoeven doen aan stijl en comfort – een perfect fit dus!”