RANGE ROVER EN RANGE ROVER SPORT IN DE PRIJZEN BIJ EDMUNDS.COM

24 APRIL 2014 

  • ‘Top Rated’: Range Rover Sport
  • Range Rover uitgeroepen tot ‘Meest Populaire Premium SUV’

Land Rover is volop in de prijzen gevallen bij de jaarlijkse ranking van de toonaangevende Amerikaanse autowebsite Edmunds.com. De nieuwe Range Rover Sport kreeg het predicaat ‘Top Rated’ – de hoogste onderscheiding van Edmunds.com. De Range Rover werd in zijn categorie uitgeroepen tot meest populaire model. Dit staat niet op zichzelf. In 2014 zijn modellen van Land Rover al veelvuldig onderscheiden.


edmunds_landrover_news

Edmunds.com test jaarlijks zo’n 200 auto’s. Uniek daarbij is dat deze modellen worden afgezet tegenover hun concurrenten. Elke auto krijgt een eindoordeel van zeer goed tot en met slecht: op die manier maakt Edmunds duidelijk hoe een bepaald model op het gebied van bijvoorbeeld kwaliteit en betrouwbaarheid scoort ten opzichte van zijn directe tegenstrevers. Zo helpt Edmunds.com consumenten een verstandige keuze te maken. Deze best scorende modellen krijgen de zogenaamde ‘Top Rated’-onderscheiding. Deze eer viel te beurt aan de nieuwe Range Rover Sport. De Range Rover werd uitgeroepen tot de meest populaire luxe SUV. Edmunds over de onderscheidingen: “Het avontuurlijke karakter van het merk spreekt in de doelgroep zéér tot de verbeelding!”

Land Rover volop in de prijzen in 2014

De populariteit van Land Rover wordt ook onderstreept door een grote hoeveelheid prijzen en awards van andere professionele tijdschriften en websites. Land Rover verzamelde in 2014 tot nu toe 9 belangrijke internationale onderscheidingen. De nieuwe Range Rover Sport was met acht awards de belangrijkste prijzenpakker.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.