BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

RANGE ROVER EVOQUE NU OOK ALS LESAUTO

07 MEI 2013

Beginnende automobilisten laten zich tegenwoordig bij de keuze voor een rijschool steeds vaker leiden door de auto waarmee wordt gereden. Wat dat betreft voegt de Range Rover Evoque een aantrekkelijk alternatief toe aan het aanbod goedgekeurde lesauto’s in Nederland.

Lessen in een Land Rover. Tot nu toe kon dat al in een Land Rover Freelander 2, maar sinds kort is ook de Range Rover Evoque gehomologeerd als lesauto. Het gaat daarbij om de voorwielaangedreven eD4 uitvoering met bijzonder zuinige en schone 2,2-liter direct ingespoten dieselmotor. De vijfdeurs Range Rover Evoque is daarbij goedgekeurd als examenauto categorie B, met uitvoeringscode AC.

De Range Rover Evoque eD4 biedt rijschoolhouders een nieuwe optie om zich extra aantrekkelijk te profileren binnen hun segment. Dat de nieuwe mogelijkheid niet onopgemerkt is voorbijgegaan, blijkt wel uit het feit dat daags na het verkrijgen van de homologatie de eerste Range Rover Evoque lesauto werd besteld. Deze auto is inmiddels door Land Rover Experience Centre Breeland afgeleverd aan Verkeersschool Intest in Tilburg.De heer Diepa, eigenaar/instructeur van Verkeersschool Intest toont zich enthousiast over de nieuwe aanwinst: “Ik zag al direct na de introductie van de vijfdeurs Range Rover Evoque mogelijkheden. Niet alleen vanwege het fantastische design, maar ook door de uitstekende rijeigenschappen. Toen bekend werd dat het model door het CBR was goedgekeurd als examenauto, ben ik onmiddellijk met de dealer gaan praten. Direct vanaf het moment dat wij de Range Rover Evoque hebben ingezet, is de auto een hit bij onze studenten. Je merkt duidelijk dat veel jongeren de auto waarin ze lessen belangrijk vinden voor hun imago. Zo’n uniek model als de Evoque is dan ook een trekpleister van je welste. Daarmee wil iedereen voor school of voor de deur worden opgehaald.”

De Range Rover Evoque eD4 is verkrijgbaar vanaf € 43.900 (incl. BTW en BPM).

Driving lessons