BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

LAND ROVER PARTNER VAN SALON RESIDENCE

Salon Residence

7 September 2015

Van 10-13 september vindt in het Singer Museum te Laren de allereerste Salon Residence plaats, een uniek evenement georganiseerd door het gelijknamige lifestyle & interieur magazine Residence; een evenement waarvan Land Rover partner is.

In het Singer Museum richten de 20 beste interior designers -gevestigde namen en nieuw talent- van ons land, zoals Jan & Monique des Bouvrie, Piet Boon, Marcel Wolterinck, Thijs Murré en Framework, elk een kamer in. Van woonkamer tot bibliotheek. Zo creëren ze samen een droomhuis waar u doorheen kunt wandelen. Ontdek welke interieurstijl bij u past, doe nieuwe ideeën op en ga in gesprek met deze grootmeesters.

In het theater van het museum wordt een gevarieerd programma georganiseerd voor iedereen die belangstelling heeft voor interieur en kunst. Van art talks & masterclasses tot films over de mooiste stoffenhuizen en ontwerpers. Zo wordt u in mum van tijd bijgepraat over de achtergronden en nieuwste ontwikkelingen. En dat niet alleen, in de oranjerie en tuin kunt u genieten van verfijnde drinks & bites. De museumwinkel is omgetoverd tot pop-up warenhuis, waar u bijzondere cadeaus en accessoires kunt kopen. Kortom, laat u inspireren!