PIET BOON

LRDX---Partners---Piet-Boon_ssc_1


Duurzaam en tijdloos – eigenschappen die niet alleen het kenmerk zijn van alle Land Rover modellen, maar ook van het werk van de Nederlandse ontwerper Piet Boon. Het is dan ook geen wonder dat het Britse automerk en de internationaal befaamde ontwerper uit Oostzaan elkaar enkele jaren geleden vonden.

Uit deze samenwerking zijn de afgelopen jaren onder meer een aantal limited editions ontstaan. De eerste was de Range Rover Sport by Piet Boon. Deze werd gevolgd door een unieke editie van de klassieke Defender, waarvan een deel van de opbrengst ging naar de stichting Drive Against Malaria. Ook werd tweemaal een unieke Range Rover gecreëerd en ontwierp Piet Boon enkele stands voor beurzen waar Land Rover aanwezig was.

"Land Rover is een merk waarbij ik mijzelf thuis voel", vertelt Boon. "Ik ervaar dat dezelfde waarden en uitgangspunten die ik zo belangrijk vind, eveneens aan de basis staan van alle Land Rover modellen.”


Piet Boon BV, Skoon 78, 1511 HV Oostzaan
T. 020 722 00 20
E. info@pietboon.com
l. www.pietboon.com

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.