HET GROOTSTE PAARDENSPORT-EVENEMENT
TER WERELD

Land Rover sponsort de Alltech FEI World Equestrian Games™ 2014 in Normandië, Frankrijk.

Als langdurig sponsor van paardensport over de hele wereld, is Land Rover er trots op om dit jaar sponsor te zijn geweest van de World Equestrian Games, die dit jaar in Normandië, Frankrijk werden gehouden. De World Equestrian Games, die elke vier jaar worden gehouden en die worden afgewisseld door de Olympische Spelen, is ongetwijfeld het grootste paardensportevenement ter wereld.

Paardenrace door het water in Normandië, Frankrijk


Land Rover's ondersteuning van het evenement omvat het verstrekken van auto's en het organiseren van activiteiten voor klanten en bezoekers bij de verschillende wedstrijdelementen. Het evenement trekt zo'n 500.000 bezoekers, die komen om te kijken hoe de beste ruiters en paarden uit 76 verschillende landen deelnemen aan de acht officiële disciplines van de Fédération Equestre Internationale.Ruiter onder een boog met Land Rover modellen.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.