SPONSORING

RUGBY WORLD CUP 2019

In 2019 strijden de beste spelers van de wereld om de ultieme rugby-prijs tijdens de Rugby World Cup in Japan. Maar bij Land Rover geloven wij dat het hart en de ziel van de echte rugbysport wordt gevormd door de fanatieke inzet van amateurspelers op velden overal ter wereld. Daarom is ons motto #WeDealInReal.

/

ZEILEN

ZEILEN

LAND ROVER BAR

De zeilsport evolueert continu en daagt uitzonderlijke sporters uit om steeds veranderende en extreme condities met intelligentie en moed tegemoet te treden. Land Rover vervolgt de ondersteuning van deze opwindende sport en werkt nauw samen met Ben Ainslie Racing om een serieuze uitdager voor de America's Cup te ontwikkelen.

ZEILEN

ZEILEN

EXTREME SAILING

Met de Extreme Sailing Series™, die zowel een serieuze competitie als een opwindend spektakel is om naar te kijken, maakte Land Rover in 2013 als Series Main Partner de rentree in de zeilsport. "Een ideale combinatie", stelt Mark Cameron, Global Experience Director. "Wij maken net zo min 'gewone' auto's, als een high-performance catamaran een 'gewone' boot is.

ZEILEN

ZEILEN

RED BULL EXTREME SAILING TEAM

Het Red Bull Extreme Sailing Team, dat over de hele wereld met baanbrekende multihulls meedoet aan zeilraces op vaak prachtige locaties, staat onder leiding van schipper en tweemaal Olympisch goud-winnaar Roman Hagara. Als Official Vehicle Partner zorgt Land Rover voor meerdere auto's om het team en hun uitrusting te vervoeren tijdens hun strijd om de titel in de Extreme Sailing Series™.

/

INVICTUS GAMES

INVICTUS GAMES

LAND ROVER STEUNT DE
INVICTUS GAMES

Jaguar Land Rover was de presenting partner voor de Invictus Games voor gewonde en gehandicapte militairen en veteranen; een initiatief van HRH Prince Harry. Dertien landen zonden teams om deel te nemen aan negen sporten, waaronder wielrennen, indoor roeien en boogschieten op locaties in en rond Londen.

CAROLYNE DUFLEY, 32, YORKSHIRE

In haar vijftien jaar bij het Royal Logistics Corps diende Carolyne onder meer in Irak en Afganistan, voordat ze tijdens judo-training een beschadiging aan haar ruggengraat opliep. Zij noemt de Invictus Games als drijfveer en keerpunt om te werken aan de enorme pijn en het verlies van mobiliteit die haar letsel heeft veroorzaakt.

JONATHAN LE GALLOUDEC,
33, WESTBURY

Doctoren vertelden lance corporal Jonathan Le Galloudec dat hij nooit meer zou lopen, nadat hij in 2007 in zijn ruggengraat was geschoten tijdens een tour in Basra. 'Frenchie' bewees hun ongelijk en met zijn enorme doorzettingsvermogen wist hij in 2011 zelfs Mount Everest te beklimmen. Hij vertelt dat hij heeft genoten van de sportieve strijd tijdens de Invictus Games.

DAVE SCOTT, 52, LANGHOLM

David, majoor b.d., werd in 1993 tijdens een tour in Bosnië door granaatscherven geraakt in zijn been. Na drie nieuwe knieën en 21 operaties koos hij er in 2009 voor om zijn been boven de knie te laten amputeren. 'Scotty' zegt dat deelnemen aan de Invictus Games net zoiets is als meedoen aan zijn eigen Commonwealth Games.

/

PAARDENSPORT

Paardensport is een combinatie van vaardigheden, kennis, kracht en moed. Land Rover steunt al tientallen jaren evenementen en ruiters over de hele wereld. Onze wereldwijde sponsoring omvat de Alltech FEI World Equestrian Games 2014, die acht disciplines omvat, en de British Polo Day-serie, waarmee Britse luxe en erfgoed over de hele wereld wordt uitgedragen.

/

EEN GEDEELDE PASSIE VOOR AVONTUUR

EEN GEDEELDE PASSIE VOOR AVONTUUR

VIRGIN GALACTIC

De samenwerking tussen Land Rover en Virgin Galactic heeft een nieuw hoogtepunt bereikt. Kijk hoe de Range Rover Autobiography het nieuwe Virgin Galactic Spaceship voor het voetlicht brengt op de Mojave Air and Space Port.

/

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.